Drama: Landsholdet i boykot

Efter sejren over Portugal valgte det danske fodboldlandshold at boykotte pressen, der angiveligt har været for hård i sin kritik

Christian Poulsen og Daniel Agger taler ikke med den danske presse, der angiveligt har været for hård ved dem. (Foto: AP)
Christian Poulsen og Daniel Agger taler ikke med den danske presse, der angiveligt har været for hård ved dem. (Foto: AP)

LISSABON (ekstrabladet.dk): De danske landsholdsspillere er bitre over den behandling, de har fået af den danske presse de senere dage.

Så bitre, at de efter sejren over Portugal valgte at smække døren i og nægte at tale med pressen.

Kommunikationschef Lars Berendt kom ud fra omklædningsrummet med et statement, som han læste op for et samlet, måbende pressekorps under José Alvalade i den portugisiske hovedstad.

- Vi dedikerer sejren til dem, der troede på os. Folk har efterlyst en reaktion, den har vi leveret på banen i dag. Det fejrer vi med vores fans på banen, alle dem derhjemme og os selv, oplæste Berendt.

Forinden var Leon Andreasen som den første spankuleret forbi journalisterne, der vanen tro havde forsøgt at få en kommentar fra den danske midtbaneprofil.

Han vendte sig kort om og sagde:

- Jeg må ikke...

Efterfølgende forlod Superligaspillerne Martin Vingaard og Jonas Borring også omklædningsrummet. De nøjedes med at trække på skuldrene.

0 kommentarer
Vis kommentarer