Mtiliga: Jeg meldte ikke fra til kampen

Den danske venstreback kommer nu med sin forklaring på landsholdsfadæsen. Ifølge ham selv meldte han ikke fra til kampen

Mtiliga følte sig ikke 100 % klar (Foto: Rumle Skafte)
Mtiliga følte sig ikke 100 % klar (Foto: Rumle Skafte)

Han har været på alles læber hele dagen i dag, efter han i går nægtede at spille landskampen mod Italien.

Landstræner Morten Olsen var rasende, og fortalte, at Mtiliga aldrig mere ville spille på landsholdet, så længe han er i spidsen for de rød/hvide.

Se mere:

Se også: 'Du er en nosserøv, Mtiliga!'

Nu fortæller Mtiliga selv om situationen i går via en pressemeddelelse fra klubben:

- Jeg vil først og fremmest gerne sige, at jeg er rigtig ked af, at situationen endte med at gå ud over mine holdkammerater på landsholdet, og jeg tager konsekvenserne.

- Da landstræneren, kort før vi skulle varme op, spurgte, om jeg var klar, svarede jeg, at det følte jeg ikke, jeg var 100%. Jeg meldte ikke fra eller sagde, at jeg ikke ville spille, som det er udlagt, men fortalte ærligt, at jeg ikke følte mig helt klar. Det skyldtes flere faktorer, der sendte mig lidt på en rutchebanetur op til kampen, men i sidste ende var det ene og alene min beslutning at svare ærligt på tidspunktet.

Se mere:

Se også: Ricardo: Jeg kan godt forstå Mtiliga

- Det betyder, at jeg ikke spiller på landsholdet mere, og det accepterer jeg fuldstændigt. Jeg ved godt, at mange vil spørge ind til detaljerne, men sagen er simpelthen, at jeg ikke følte mig klar. Den situation kunne have været håndteret bedre.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive så stor en sag, men nu koncentrerer jeg mig om de vigtige kampe, vi skal spille i FC Nordsjælland den kommende tid. Inden for den næste uge skal vi spille to vigtige kampe i Superligaen og på tirsdag skal spille Champions League og dem vil jeg fokusere på. Det skylder jeg holdet og klubben og det håber jeg, der er forståelse for.

Se mere:

Se også: Landstræner: 'Han virkede fornærmet'

Forklaringen fra Mtiliga er ikke helt i tråd med den opfattelse, som landstræner-teamet har af episoden, hvor Peter Bonde tidligere på dagen overfor ekstrabladet.dk fortalte, at Mtiliga kendte holdet dagen i forvejen, og kunne have sagt fra der.

- Han virkede småfornærmet, vil jeg tro. Men han kender jo holdet dagen i forvejen, efter at vi har trænet dødbolde og taktik. Det er jo en normal procedure, hvis man vil høre trænerne om noget, så gør man det dér og ikke lige før kampen. Det er højst upassende, lød det fra Bonde.

FC Nordsjælland møder Silkeborg på hjemmebane på fredag, og spiller Champions League-kamp i Parken mod Juventus på tirsdag.

Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen