Forelsket Nicki Bille: Jeg savner Maja

Den danske landsholdsangriber har det godt med hans indtil videre kun 'date', modellen Maja Krag

Nicki Billes seneste scoring  (Foto: Bo Egestrøm/www.egestroem.com).
Nicki Billes seneste scoring (Foto: Bo Egestrøm/www.egestroem.com).

Han har i et par år slået sig løs på singlescenen med stor succes.

Men nu bliver det mere og mere alvor mellem Nicki Bille og fotomodellen Maja Krag, som har har datet et stykke tid.

For selv om de fortsat ikke omtaler hinanden som kærester, har den smukke model en speciel plads i landsholdsspillerens hjerte.

Se også: Inden VM-gyset: Billes flotteste scoring

Han har tidligere været kædet sammen med en meget smuk, norsk blogger. Men deres kys udviklede sig ikke efter det første møde.

- Nej, det var ikke så meget. Det var en, jeg kun mødte en gang. Jeg har ikke mødt hende mere end det. Det blev bare blæst op.

- Men Maja kunne du forestille dig noget mere alvorligt med?

- Ja. Vi har det sjovt sammen, og det er vigtigt for mig. Jeg har det godt i hendes selskab. Men nu må vi se. Jeg tager det stille og roligt. Siden moderen til mit barn og jeg gik fra hinanden, har jeg ikke været klar til et dybere forhold. Jeg prøver at fokusere på fodbolden.

Det bliver alt andet lige nemmere, når velformede Maja ikke vimser rundt om ham. Med hende placeret på den anden side af jorden vil han ikke blive distraheret på dén front.

- Jeg savner hende da, siger Bille.

Lige så snart hun forlader Australien, er det direkte hjem i hans arme.

- Vi har pokalfinale i slutningen af november, så hun tager direkte fra Australien til Oslo for at være med. Vi spiller om søndagen, og hun kommer om fredagen, og der må man tage sin kæreste med. Så der kommer hun med, siger Nicki.

Og nævner dermed det forbudte ord kæreste.

Jeg har sagt det, der skulle siges
Nicki Bille har ikke lyst til at komme med yderligere kommentarer til episoden, hvor han røg i detentionen efter en våd nat, der kammede over.

Efter en sejr over Haugesund smadrede han et glas, spyttede på en ansat og slog ud efter folk i sin brandert.

- Jeg har ikke rigtig flere kommentarer. Jeg har ligesom sagt det, der skulle siges. Nu, hvor jeg er her med landsholdet, vil jeg gerne have fokus på de vigtige kampe. Jeg sendte en pressemeddelelse ud for, at jeg ikke skulle stå og sige det samme til alle mulige medier.

0 kommentarer
Vis kommentarer