Brasiliansk VM-stjerne kysser ukendt skønhed

Han er kendt som damernes ven i Brasilien - hør hvorfor i dette klip fra VM Med Attitude, hvor angriberen også scorer et kys

Den brasilianske angriber Fred scorer ikke på banen - men uden for er han damernes ven. Se klippet her, hvor en tilfældig skønhed lægger an på 'Don Fredon'.

Se klippet øverst i artiklen, hvor Brasilien-ekspert Carla Shack forklarer, hvorfor Fred er så stor en stjerne i Brasilien. Scenen hvor Fred kysser en ukendt skønhed starter efter 1 minut og 20 sekunder.

Hvad laver angriberen Fred egentlig på det brasilianske landshold?

Det har mange danskere nok spurgt sig om efter de to første kampe, hvor den 30-årige Fluminense-angriber langt fra har imponeret.

Men i Brasilien er Fred uhyggeligt populær. I daglig tale kaldes han 'Don Fredon' - damernes ven. Historierne klæber til Fred, som angiveligt vælter sig i skønne modeller langs Copacabana-stranden. Men hvorfor er de SÅ glade for ham?

VM Med Attitude giver dig svaret i klippet øverst i artiklen. Her interviewer vi Brasilien-ekspert Carla Shack om Fred, damerne og hans betydning for landsholdet.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen