52-årig kvinde blev jagtet af politiet med 190 km/t: Jeg skulle hente Jesus

Da politiet fik kvinden stoppet, forklarede hun, at Gud havde givet hende lov til at bryde fartgrænsen

En 52-årig kvinde fra Tennessee var angiveligt på vej for at hente Jesus, da hun blev stoppet af politiet. Foto: Hardin County Detention Center
En 52-årig kvinde fra Tennessee var angiveligt på vej for at hente Jesus, da hun blev stoppet af politiet. Foto: Hardin County Detention Center

Lørdag eftermiddag havde Gud angiveligt sendt Jomfru Maria ud for at hente Jesus i omegnen af Elizabethtown, USA.

Et ærinde, der efter alt at dømme ikke kunne gå stærkt nok for jomfruen, der i skikkelse af en 52-årig kvinde fra Tennessee kørte 190 km/t i en hvid Ford Focus på motorvejen.

Den guddommelige mission blev dog forstyrret af en civil patruljebil, der med blink og sirener forsøgte at få bilen stoppet, mens den zigzaggede mellem vejbaner. Det lykkedes ikke, og først efter en længere biljagt med flere patruljer og hastigheder på over 190km/t, fik politiet endelig bilen stoppet. 

Det skriver tv-stationen WDRB.

På førersædet sad den 52-årige kvinde. Hun nægtede først at stige ud af bilen, men da politiet begyndte at banke på ruderne med deres stave, indvilligede hun ifølge politiet i at komme ud.

En bulgarsk lastbil måtte splittes helt ad, før politiet kunne konstatere, at fartskriveren var manipuleret. Lastbilen på billedet har intet med den pågældende sag at gøre. Arkivfoto: René Schütze/Ritzau Scanpix Biler Bulgarsk chauffør og vognmand får 508.000 i bøde for at manipulere lastbil

Fik ikke lov at fortsætte
Kvinden hævdede herefter, at hun var Jomfru Maria. Hun sagde også, at hun var død fem år tidligere, og at hun nu var på vej til at hente Jesusbarnet.

- Hun forklarede, at hun godt var klar over, at politiet var bag hende, men hun var på en non-stop tur og havde autoriteten til at køre, som hun gjorde, fra Gud, skriver politiet i politirapporten.

Trods den overraskende forklaring lod betjentene hende ikke køre videre.

Hun blev anholdt og sigtet for hensynsløs kørsel, ukorrekt overhaling og for at køre 42km/t over fartgrænsen. Dertil kommer en sigtelse for at flygte fra politiet og bringe andre i fare to gange.

Biler Trump vil af med Obamas grønne krav: Nye biler skal have lov at bruge mere benzin

20 kommentarer
Vis kommentarer