60 tons på afveje fra militærparade: Her smadrer russisk kampvogn løs i hovedstad

Mon ikke der sidder et par soldater med ganske røde ører

Her går det helt galt for en kampvogn under en militærparade i Minsk, Hviderusland. Video: Jukin

I den hviderussiske hovedstad Minsk var der i weekenden militærparade, hvor der andet var deltagelse af flere 60 tons tunge kampvogne produceret i Rusland.

Det fortæller news.com.au.

Når man kører 60 tons armeret kampvogn gennem en storby, er det måske en god idé at holde sig til hastigheder, hvor man er helt sikker på, at man har styr over begivenhederne.

Kommunerne skal sætte ind for at undgå højresvingsulykker, og midlerne til det skal komme fra en ny pulje på 1,5 millioner kroner. Foto: Colourbox Biler Koster adskillige liv om året: Nu skal kommunerne skabe bedre sikkerhed

Den del lykkedes ikke helt for chaufførerne i kampvognen.

I videoen, som du kan se over artiklen, kan man se, hvordan kampvognen kommer kørende i forholdsvis høj fart ned af en gade midt i byen, da den pludselig skrider ud.

Trods forsøg på at bremse den store maskine ned, ender kampvognen med at tackle en lygtepæl, som ikke kan stille meget op over for de mange tons russisk-bygget kampvogn.

Ingen kom til skade, men det har nok gjort ondt i stoltheden på soldaterne, som havde kontrollen over kampvognen.

Et opgraderet lydsystem og et bagagerumsgitter til hunde er blandt det ekstraudstyr, som Rowan Atkinson tilkøbte tilbage i 2015. Foto: Silverstone Auctions Biler Nu kan du købe Mr. Beans ikoniske bil

22 kommentarer
Vis kommentarer