Absurd billede: Udklædt politimand kører ustraffet over for rødt

Et lettere absurd billede er blevet vist i retten i USA, efter at en betjent kørte over for rødt i politibilen uden at blive straffet

Der er ingen tvivl om, at betjenten er bekendt med kameraets placering - han vælger endda lige at vinke til det. Foto: San Bernadino Country Sheriff's Department
Der er ingen tvivl om, at betjenten er bekendt med kameraets placering - han vælger endda lige at vinke til det. Foto: San Bernadino Country Sheriff's Department
Følg Biler

Et billede af en ukendt person, der er klædt ud som 'The Grinch' fra historien 'How The Grinch Stole Christmas' eller 'Grinchen – Julen er stjålet' på dansk, har fået en del opmærksomhed i USA, efter at det for nylig blev fremvist i retten.

Den udklædte person er en politibetjent, der havde valgt at klæde sig ud og køre overfor rødt i sin politibil for at få det perfekte overvågningsbillede.

Sagen er blandt andet endt i retten, fordi betjenten ikke blev straffet – han har hverken fået en bøde eller en ekstraordinær straf, for at udnytte sit embede.

Politiet fjernede beviser
Politiafdelingen, San Bernadino Country Sheriff's Department, er blevet sigtet for at have ødelagt eller set bort fra bevismateriale.

For selv om de har video af betjenten, der bryder loven, så er hans forseelse gået ustraffet hen, og det er tilsyneladende ikke det eneste problem, som afdelingen står med.

For udover sagen om billedet, så er de også blevet anklaget for en lang række andre ulovligheder, når det kommer til at udføre ordentligt politiarbejde.

Det skriver NBC Los Angeles.

Edderkop skyld i voldsom bilulykke  

Bekræftet i retten
Billedets ægthed blev bekræftet i retten af kollegaer til den unavngivne betjent, men desværre melder historien intet om, hvordan han endte med at få idéen til billedet.

Den 'uheldige' betjent er ikke den eneste, der ikke kan holde sig på måtten. En tur i en Lamborghini blev en for stor fristelse for et par betjente, da de i juni stoppede den i London.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.