Annonce:
Annonce:

Alderen trykker Clarkson og co.: Vi er snart for gamle til at fortsætte

De fleste yndlingsbiljournalister bliver snart nødt til at stoppe

Så gutterne i 'The Grand Tour' her
Annonce:
Følg Biler

Hvis du er en stor fan af den gamle 'Top Gear'-trio og nuværende værter på programmet 'The Grand Tour', Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, og derfor håber og tror, at de kan fortsætte for evigt, så har James May lige knust dine drømme.

For May har for nyligt fortalt i et interview med Radio Times, at de maksimalt har fem år tilbage som værter. De er simpelthen blevet for gamle.

- Vi bliver nødt til at acceptere, at vi ret snart er blevet for gamle til vores job. Richard Hammond er i ret god form og passer på sit helbred, men det er Jeremy Clarkson og jeg ikke, fortæller han til kanalen.

Jeremy Clark er 56 år, James May 53 og Richard Hammond kun 46. Udover deres job hos 'The Grand Tour', laver de også diverse soloprojekter.

Netflix-dræber på vej til Danmark: Clarkson er våbnet

Annonce:

Især Jeremy Clarkson er gammel
Værtstrioen er især kendt for at drille hinanden og generelt fjolle rundt - både bag rattet og uden for bilen. Og den stil fortsætter James May også i interviewet, hvor han prikker til sin ældre kollega.

- Især Jeremy er slidt, og jeg kan også mærke, at det er startet hos mig. Jeg kæmper imod, men jeg får en stærkere og stærkere trang til at bygge rede. I løbet af de næste fem år, så tror jeg ikke længere, at jeg har lyst til at rende rundt som en tosse længere, forklarer han.

May, Clarkson og Hammond har allerede skrevet under på en kontrakt med Amazon Prime, der binder dem til produktionen af 'The Grand Tour' i de næste tre sæsoner. I alt bliver det til 36 episoder over tre år. Det er en kontrakt, der samtidigt sørger for, at værterne ikke kommer til at mangle noget, for Amazon bruger ekstremt mange penge på deres nye program. Det har blandt andet gjort Jeremy Clarkson til den bedst betalte vært i Storbritanien med en løn på 85 millioner kroner for at medvirke i sæson 1.

Annonce:

Den høje løn får dog ikke James May til at tro, at han vil vente med at trække sig tilbage, når han ikke længere gider.

- Jeg føler mig ikke fanget af min løn, fordi jeg har styr på min økonomi. Jeg er ikke afhængig af nogen. Du skal vide, hvornår det er det rigtige tidspunkt at trække sig tilbage på, og jeg havde egentlig regnet med, at jeg ville have gjort det allerede. Men med tiden skal en anden person udføre mit job, siger han.

Bor du i nærheden? Her fælder politiet flest spritbilister

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: