TV: Linse Kessler: Grams på mine bryster

Vores udsendte tjekker Linse Kesslers bryster ud på weekendens bilshow ... og bliver helt varm

Mig skal du altså rage på. Du skal virkelig tage fat. Tryk til, lød det fra stjernen fra TV3-programmet Familien på Bryggen.
Mig skal du altså rage på. Du skal virkelig tage fat. Tryk til, lød det fra stjernen fra TV3-programmet Familien på Bryggen.

Vi sprang Scandinavian Motor Show 2012 over, men vores kollegaer på Motorsektionen.dk, nåede heldigvis frem til custom-showet i løbet af weekenden.

Og som det hør og bør sig på et rigtig bilshow, kunne man ikke rette blikket mod et køretøj uden samtidig at få slynget et par (s)yndige forlygter ind i synsfeltet.

Og vel at mærke bryster som var så velkomponerede, at vores vært måtte spørge sig selv om det nu vitterlig var medfødte fortrin eller Dr. Plastic havde hjulpet naturen på vej.

Til alt held var havde Motorsektionen allieret sig med Debbie, som fik lov til at foretaget et tjek af modellernes udstyr.

Og naturligvis var stripbar-ejer og tv-stjernes Linse Kessler også mere end frisk på et håndholdt tjek: I den sidste del af tv-indslaget, som du kan se i fuld længde og HD lige her, spørger Debbie Linse:

- Må jeg godt røre ved dine bryster, for hvis der er nogen man har lyst til at røre ved, så er det altså dine, lyder det forsigtigt fra Debbie.

Og den gode ide er Linse Kessler helt med på.

- Mig skal du altså rage på. Du skal virkelig tage fat. Tryk til, lød det fra stjernen fra TV3-programmet Familien på Bryggen.

- Ai, jeg bliver helt varm, udbryder Debbie efter at Linse har opfordret hende til at gå endnu mere til sagben.

Se hele tv-indslaget med Linses bryster og det hele lige her.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen