Ny Golf gør det hele lidt bedre

Der er mange gode overraskelser ved Golf 7

Du skal være lidt af en Golfnørd for at se forskel på den nye Golf og forgængeren i forbifarten.
Du skal være lidt af en Golfnørd for at se forskel på den nye Golf og forgængeren i forbifarten.

Du skal være lidt af en Golfnørd for at se forskel på den nye Golf og forgængeren i forbifarten. Og selv bag rattet er Golf - som på alle måder er en helt ny bil - meget lig forgængeren. Men der ér forskelle:

Det første jeg studser over, er styretøjet. Golf har længe haft et af klassens bedste styretøj: Det er godt vægtet og helt uden den syntetiske fornemmelse, man har i eksempelvis Kia Ceed. Og styretøjet i Golf 7 føles på samme måde, men kræver ikke helt så mange kræfter at dreje.

Den næste aha-oplevelse kommer efter et par minutter på vejen: Golf 7 er yderst støjsvag - både fra hjul og vind. Vi har netop kørt Mercedes-Benz nye A-klasse - og Golf gør det bedre!

Motorerne, som vi prøver på præsentation, er også nye. De to nyheder på motorsiden er en 150 heste diesel, og en 140 hestes benzinmotor på 1,4 liter med et såkaldt 'cylinder on demand' - hvor motoren slår to af cylindrene fra, når der ikke er behov for mange kræfter.

Endnu vigtigere for de fleste, vil det givetvis være at høre, at VW-importøren har været i stand til at holde priserne i ro.

Billigste Golf vil kunne fås for 210.000 kr. med tre døre og en1,2 liters turbobenziner på 85 hk og laveste udstyr, som VW kalder Startline. Skal du have fem i stedet for tre døre, er prisen, som tidligere annonceret, 225.000 kr.

Se alle priserne her

Vi vender tilbage med en fuldstændig test i løbet af weekenden.

1 af 3 Instrumentbordet vrider en lille smule mod føreren, og 8-tommer skærmen er helt ny - og fed at betjene. Men hvis du sætter din mor bag rattet, er det ikke sikkert at hun opdager forskellene.
2 af 3 
3 af 3 Du skal være lidt af en Golfnørd for at se forskel på den nye Golf og forgængeren i forbifarten.
kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen