Annonce:
Annonce:

TV: Dansk Chopper til 800.000 kroner

I Slagelse bygger far og søn nogle af Danmarks dyreste motorcykler - Se dem her!

Annonce:
Følg Biler

TV: American Chopper på dansk

For 800.000 kroner kan du købe en dejlig villa i udkantsdanmark, en splinterny Mercedes eller en vaskeægte chopper-motorcykel.

Prisen kan godt lyde ekstrem, men til gengæld er stort set alt på motorcyklen håndlavet af Lasse og Ricki Petersen fra Toys 4 Boys i Slagelse.

På deres lille værksted skruer de året rundt på tohjulede køretøjer i den yderst eksklusive klasse.

Netop nu står en af deres seneste kreationer med navnet 'Route 66' og præger podiet i showroomet.

Indbygget pibe

Cyklen er lavet med udgangspunkt i det verdenskendte stykke asfalt, som går hele vejen fra Chicago til Los Angeles, og er gennemført ned i mindste detajle.

For eksempel er ruten malet som airbrush på tanken, og i bedste indianerstil er der også blevet plads til en velvoksen pibe monteret langs sædet.

Annonce:

Motoren yder omkring 100 hestekræfter, mens lyden er så brutal, at den vil kunne få en bjørn til at vågne op fra dens vinterhi.

Cyklen har allerede vundet utallige priser og står nu til salg for cirka 800.000 kroner inklusiv dansk registreringsafgift.

Vildt projekt venter

Bagerst i værkstedet er næste store projekt allerede linet op. Selvom den mangler lak, styr og stort set alt andet kan man allerede nu ane, at denne maskine bliver mindst ligeså vild som den gule 'Route 66'.

Motoren er bygget af det amerikanske mærke Ultima og er som noget helt specielt leveret i en 'Diamond Cut' finish. Det betyder, at cylindrene funkler som diamanter og får cyklen til at se endnu mere eksklusiv ud.

Derudover bliver cyklen monteret med luftundervogn, som kan sænkes helt i bund, når den står stille, og hæves når man kører for at give bare en smule komfort.

Du behøver dog ikke være millionær for at handle motorcykel hos Toys 4 Boys. I udstillingslokalet står der massevis af billigere alternativer, der er ligeså polerede og detaljerige som de dyreste.

Se dem begge i videoklippet ovenfor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: