Skønt med luft i håret

- Selv om det er transport, må det godt være sjovt, siger Pia Christmas-Møller

Farven betyder meget for Pia Christmas-Møller. Rød er flot, sort og sølvgrå er lidt for kedeligt, mens orange og grøn er et nummer for vildt.
Farven betyder meget for Pia Christmas-Møller. Rød er flot, sort og sølvgrå er lidt for kedeligt, mens orange og grøn er et nummer for vildt.

Hun er kendt som en dygtig og seriøs politiker, den tidligere konservative Pia Christmas-Møller.

Men når det kommer til biler, er hun ikke kun fornuftig.

Så skal det også være sjovt.

– Jeg kører en rød Golf Cabriolet fra 1994.

– Et fornuftigt valg, fordi jeg købte den brugt i 2004, men på grund af kalechen er der også lidt sjov og ballade over den, siger politikeren.

Selv om vi ikke har specielt mange varme sommerdage i Danmark, er Pia Christmas-Møller vild med at køre med kalechen nede og vind i håret.

– Om sommeren henter jeg min lillebror, og så kører vi ellers i sommerhus sammen. Og der er det altså dejligt med noget luft i ansigtet. Det er det hele værd.

Vild med pangfarve
Også den knaldrøde farve synes hun om, for i hendes øjne er sølvgrå og sorte biler et nummer for kedelige.

– Desværre har jeg voksbehandlet bilen for at beskytte den, og det skal man altså ikke gøre. Farven bliver helt mat og kedelig i det, og min mekaniker siger, at voksen faktisk ikke beskytter ret meget, så det fortryder jeg.

Skrigende skal farven dog heller ikke være:

– Orange og grønne biler, det gider jeg ikke. Men en rød eller kongeblå bil – det er da flot.

Desværre må Pia Christmas-Møller dog skifte sin Golf ud, for den er blevet dyr i drift, nu da den er 14 år.

– Jeg vil ikke betale for meget for en bil, så jeg køber nok endnu en brugt model. Præcis hvilken ved jeg ikke, men én ting er sikkert: En cabriolet, det skal det være!

Jeg vil ikke betale for meget for en bil, så jeg køber nok endnu en brugt model

1 af 2 I mange år havde politikeren Pia Christmas-Møller ingen bil, fordi hun bor i København. Men da hun købte en, skulle den også være sjov og have kaleche.
2 af 2 Farven betyder meget for Pia Christmas-Møller. Rød er flot, sort og sølvgrå er lidt for kedeligt, mens orange og grøn er et nummer for vildt.
0 kommentarer
Vis kommentarer