TV: En tur gennem Hviderusland - no thanks

Gumball: De var der i aftes, og nu er de der igen. Kødranden af mennsker, der med mobilkameraerne klar, trykker sig op ad jern-stakittet, som Gumball-arrangørerne har stillet op til lejligheden

I dag går turen til Polen fra hovedstaden i Letland, Riga.

I dag holder vi lige foran hotellet - kører de 120 tilbageværende biler - og det vil altså sige de biler, som ikke er knust og hvor chaufførne ikke er blevet buret inde et døgns tid, så de kan tænke lidt over hvorfor det egentlig var, at de kørte så stærkt!

Se også: Ferrari smadret i Gumball 3000

Og det danske Team 112 Betsafe, med den lille Nissan Juke Nismo, er ved at lære gamet og forstå hvorfor det er, at vi skal køre stærkt. Ikke for at komme først, men for at nå frem til frokosterne, festerne og resten af begivenhederne, som man har betalt i dyre domme for at deltage i.

Vi taler med et hold, som har kørt over 300 km i timen i dag, og mange runder de 200 km i timen. Vi følger med - og så siger vi ikke mere …

Se også: TV: Gumball-bilerne sendes afsted

Klokken 12.10 er vi i Vilnius og bliver endnu engang mødt af en folkehob, som omslutter bilerne og flytter sig for bilerne på samme måde som når der køres rally eller cykelløb. Det er vildt, og i hvert fald ikke noget, som jeg har været med til før.

Efter en kort frokost går vejen til Warschawa - vores TomTom-navigation fører os den korteste vej - og det er gennem et hjørne af Hviderusland. Vi er faktisk ikke klar over det, og da vi når grænsen bliver vi mødt af en tolder, der høfligt fortæller os, at vi ikke skal regne med at få lov til at krydse Hviderusland. Og vi er sjovt nok helt enige med ham. Det kostede os en lille times tid - nu har vi endnu mere travlt med at nå den næste fest.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere