Annonce:
Annonce:

Skodas familie-favorit

Nul sex og masser af plads – Skoda viser ny Fabia Combi

(Foto: Skoda)
(Foto: Skoda)
Annonce:
Følg Biler

Der har altid været mere våd flyverdragt end champagne og sene aftener over Skoda Fabia Combi. Bevares den er billig, rummelig og praktisk, men køn eller spændende er den ikke. Det ændrer ikke på, at Fabia Combi har været den mest populære model i sit segment, og indtil nu har 1,1 million snusfornuftige mennesker købt bilen.

Saab fyrer medarbejdere

Den nye model har dog fået et mere moderne og slankt udtryk, men det er i bagagerummet, vi finder den rigtige nyhed. Den nye Combi sluger hele 530 liter i bagagerummet. Det er kun 13 liter mindre end en Toyota Avensis. Det er blandt andet sket ved, at bilen har lagt sig ud; 10 mm længere er den blevet, og 90 mm bredere.

Annonce:

I designet af kabinen er der tænkt på børnefamilien. I bagagerummet kan du få to rum under det almindelige bagagerum, bag forsæderne er der net til at holde alle børnenes sager, og der er kommet flaskeholdere i bagdørerne. Faktisk kan den nye Fabia Combi klare hele syv flasker, men det er nok ikke noget, du skal blære dig med til dine venner, som kører V8.

(Foto: Skoda)
(Foto: Skoda)
 

Mirrorlink
En ny tilføjelse er det såkaldte Mirrorlink-system, som er begyndt at blive populært på mange mindre biler. Her kan du ”spejle” din smartphone i bilens skærm, så du kan få navigation, musik og andre apps direkte fra din telefon.

Hondas djævlehorn

Brændstofforbruget er blevet skåret med op til 17 pct. sammenlignet med den gamle model. Det skyldes blandt andet, at den nye Fabia kører på VW-familiens MQB-platform, der har gjort det muligt at skære i vægten, så letteste model kun vejer 1.004 kg. Dieselmotorerne er alle trecylindrede og fås fra 75 hk til 105 hk. Hvis du tror, benzin kan gøre Fabia mere sexet, så fås motorerne fra 75 hk til 110 hk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: