Annonce:
Annonce:

Audi forener SUV'en og Coupéen i nyt design

Audi har nu løsladt infomationer om deres kommende koncept

Audi er især stolte af fronten på deres nye konceptbil. Foto: PR
Audi er især stolte af fronten på deres nye konceptbil. Foto: PR
Annonce:
Følg Biler

Det går godt for SUV'en i disse dage. Brugerne er fristet af alt den plads, som netop de store SUV'er kan byde på. I Danmark alene har salget været stødt stigende, og nu viser Audi deres nye koncept, hvor de vil forene SUV'en og coupéen. Dette sker med coupéens linjer og SUV'ens rummelighed.

Bilen bliver endegyldigt præsenteret til Detroit-udstillingen i januar, og der er i første omgang tale om konceptbil kaldet Audi Q8 concept, som der skal være forgængeren til den kommende Q8.

- Med Audi Q8 concept har vi skabt en ny spydspids indenfor vores Q-modeller. Designet lægger op til sport og samtidigt også prestige, fortæller lederen for Audis designafdeling, Marc Lichte.

- Samtidigt tror vi på, at det vigtigste hos os, at konceptbilen på trods af dens lave taglinje byder på en rummelig kabine, og at de fire siddepladser er ligevægtige, tilføjer han.

Annonce:

Nu skal din benzinbil også have partikelfilter

Elektrisk Audi
Hvornår vi kommer til at se den nye Audi,  er det uvist, men det bliver sandsynligvis engang i 2018. Så indtil videre kan vi nyde det spændende design, som Audi kan vise frem allerede nu, og som de selv mener på mange måde minder om Audi Ur-quattroen fra firserne.

I følge FDM, så bliver bilen bliver formentlig ren elektrisk, og den vil derfor blive Audis første helt elektriske model, hvor der ikke engang findes en hybrid-udgave. Audi har sagt, at vi får en rækkevidde på mindst 500 kilometer. De regner med, at bilen i virkeligheden er en videreudvikling af en tidligere konceptbil kaldet E-tron Quattro, der blev vist frem for godt et år siden. Samtidigt så har konceptbilen tre elmotorer, der kan yde hvad der svarer til cirka 500 hestekræfter.

Nu vil svenskerne have Volvo tilbage fra kineserne

Rummeligheden fra en SUV, men lav som en coupé. Foto: PR
Rummeligheden fra en SUV, men lav som en coupé. Foto: PR
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: