Annonce:
Annonce:

Ballademagere sætter ild til olie-sheiks luksusbiler

Sheik Muhammad fra den rige arabiske oliestat Bahrain er ude af sig selv, efter fem ukendte gerningsmænd satte ild til en garage, som husede flere af sheikens dyre biler

18 dyre biler er brændt ned i en bygning i Birmingham. Flere af dem tilhørte en sheik fra Bahrain, der opbevarede sine engelske biler i garagen. (Foto: Polfoto)
18 dyre biler er brændt ned i en bygning i Birmingham. Flere af dem tilhørte en sheik fra Bahrain, der opbevarede sine engelske biler i garagen. (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Biler

Når man er kongesøn og arvtager til oliestaten Bahrain, er kroner og øre ikke just det, man mangler. 

Men derfor bliver man – forståeligt nok – stadig vred og forvirret, når en gruppe ballademagere vælger at futte flere af ens højtelskede og ikke mindst dyre biler af.

TV: Her kæmper russer for at få svinedyr Bentley fri af strandsand  

De nedbrændte biler var ikke 'bare' Mercedes-Benz og Audi’er, men talte bl.a. en Lamborghini Huracan, en Rolls-Royce Phantom og en Rolls-Royce Ghost, som alle tre koster adskillige millioner af kroner.

18 luksusbiler brændte
I alt blev 18 luksusbiler brændt til ukendelighed i garagen i Birmingham, England, hvor Sheik Muhammad af Bahrain tilbage i 2013 besluttede at indlogere nogle af sine biler, skriver metro.co.uk.

Dette bakspejl lader dig se gennem anhængeren  

Annonce:

Angiveligt er det dog kun to af bilerne, der er sheikens, mens resten af de 16 biler tilhører diverse VIP-chauffører og prominente personer med hang til dyre biler.

Efterforskere fra politiet mener, at ballademagerne brugte en industriel vinkelsliber til at trænge ind i bygningen, hvorefter de altså har sat bygningen og adskillige biler i brand. 

Ikke en tilfældighed
Sheik Muhammad var efterfølgende ikke bleg for at udtrykke sin mening om brandstiftelsen, der har efterladt både ham selv og hans far – kongen af Bahrain – i dyb sorg og forvirring.

– Det er tragisk. De har tilsyneladende gjort det uden noget formål overhovedet. Min far er meget oprørt over situationen, og det er ikke noget en søn ønsker at se, sagde sheik Muhammad.

Den mindste cabriolet bliver stærkere  

Han mener desuden, at brandstiftelsen er en bevidst handling mod dem.

– Om det var nogen, der bar nag over noget? Formentlig, fortalte han.

Politiet betragter branden som påsat, og et hold af efterforskere leder stadig efter spor af de fem gerningsmænd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: