Barmhjertig bilist overfaldet af ugle

En god gerning endte helt galt for en amerikansk kvinde

Her ses den stædige ugle. Foto: AZ Game & Fish Department
Her ses den stædige ugle. Foto: AZ Game & Fish Department

For en godhjertet amerikansk bilist endte dagens gode gerning yderst uheldigt, da hun mandag aften forsøgte at redde, hvad hun troede var en skadet ugle. I stedet for at sætte pris på kvindens barmhjertighed, angreb uglen hende nemlig.

Det skriver AZ Central.

Hændelsen skete omkring klokken 23.30 lokal tid i Tucson, som er en amerikansk by i den sydlige del af staten Arizona. Her kørte kvinden i sin bil, da hun spottede uglen, der på hende virkede desorienteret og skadet.

Derfor samlede hun den op og tog den med i sin bil for at køre den til dyrlægen, men herefter gik det galt, fordi uglen pludselig hoppede hen på den kvindelige bilist og tog fat i rattet.

- Hun samlede den op på vejen, og den var stort set bevidstløs, så hun tog den ind i bilen, men pludselig vågnede den op og låste kløerne fast i rattet og i hendes arm, fortæller Mark Hart, som er talsmand for Arizona Game and Fish Department, til det amerikanske medie.

Ifølge talsmanden vurderes det, at uglen, som er en amerikansk stor hornugle, er blevet kørt ned kort forinden, at kvinden fandt den.

Bilen kan hurtigt blive som en ovn i varmt vejr, og derfor skal man ifølge Dyrenes Beskyttelse følge nogle klare forholdsregler, hvis man skal have hunden med -  eller blot gøre som politibetjenten her og tage hunden ud af bilen.  Arkivfoto: René Schütze Biler Politiet kaldt ud til hundehvalp i en varm bil: - Pas nu på de firbenede!

Hjælp!
Det var kvindens mor, der måtte ringe efter hjælp, da datteren ikke kunne komme ud af sin bil på grund af uglen, der havde fået så godt fat i hende, at hun ikke kunne bevæge sig.

Arizona Game and Fish Department rådede i første omgang kvinderne til at lokke uglen til at give slip ved at give den noget vand, men den stædige fugl bibeholdte blot sit faste greb i bilisten, mens den drak sit vand. Til sidst gav uglen dog slip og hoppede ud af bilen.

- Hun er heldig, hun ikke kom til skade. Vi har hændelser fra bilister, der forsøger at hjælpe prærieulve, der er blevet kørt ned på gaden, som bliver bidt, til folk, der fjerner unge, vilde dyr fra deres mor, fordi de tror, at moren har forladt dem, fortæller Mark Hart til AZ Central.

Ifølge Arizona Game and Fish Department er uglen nu ved godt helbred og er tilbage i naturen.

Se en video af bilisten og uglen herunder:

Biler 22-årig kvinde slået i ansigtet i vejvrede: Nu er HUN dømt

3 kommentarer
Vis kommentarer