Annonce:
Annonce:

Bedstemor skulle køre 10 km: Drejede forkert og endte 482 kilometer væk

En 83-årig kvinde blev forvirret af vejarbejdet og endte med at køre alt for langt i stedet for en tur, der burde have varet 10 minutter

Annonce:
Følg Biler

5. maj havde 83-årige Valerie Johnson fra britiske Worcester en aftale på Peopleton’s Royal Hospital, som ligger lige under 10 kilometer fra hendes hjem. En tur, som normalt ville tage omkring 10 minutter i bil.

Men et vejarbejde forvirrede kvinden så meget, at hun fortsatte med at køre nordpå – uden stop i otte timer. Efter 482 kilometer endte hun i Larkhall i Skotland, hvor hun kun stoppede, fordi hendes bil var løbet tør for benzin. Det skriver blandt andre Daily Record.

Den ældre kvindes familie blev selvsagt temmelig bekymret, da hendes korte tur pludselig trak meget ud. Hun blev meldt savnet hos politiet, som iværksatte en eftersøgning af Valerie Johnson, og det var en meget forbløffet datter, Karen Maskell, der modtog beskeden fra politiet om, at et bekymret skotsk par havde taget moren med indenfor, da hun var løbet tør for benzin i Larkhall.

Annonce:

Fløj til Skotland og hentede mor
Valerie Johnson blev hos parret natten over, og dagen efter hendes uventede bil-eventyr tog datteren et fly til Skotland for at hente sin mor med hjem.

- Hun havde mistet al tidsfornemmelse. Jeg tror ikke, hun havde opdaget, at hun var i Skotland, før de fortalte hende det, siger Karen Maskell til Daily Record.

Politibetjent John McLeish fra politiet i Larkhall bekræfter over for det britiske medie, at et skotsk par kontaktede ordensmagten, da de fandt Valerie Johnson, der var løbet tør for benzin. Politiet kontaktede en ambulance for at sikre sig, at kvinden ikke havde brug for lægehjælp.

- Det lokale par passede meget venligt kvinden, og sikrede, at hun havde det godt, indtil hendes slægtninge fra England hentede hende, siger John McLeish.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: