400 hk i Audis nye bombe - så hidsig er den

Med 400 hestekræfter og træk på alle fire hjul, er den nye Audi TT RS markant stærkere end sine forgængere

Bagenden prydes af en fast hækspoiler og to store ovale afgangsrør. (Foto: PR)
Bagenden prydes af en fast hækspoiler og to store ovale afgangsrør. (Foto: PR)

Audi har på biludstillingen i Beijing præsenteret sin nye TT RS for offentligheden for første gang. Den kan både fås som coupé og roadster, og begge modeller fås i Danmark til efteråret.

Mini har planer om at gøre det muligt for dig at tjene penge på din bil, når du ikke skal bruge den. (Foto: Esben Skrumsager) Bilnyheder Sådan vil Mini halvere dine udgifter  

Bilen er udstyret med et monster af en femcylindret motor, der yder 400 hestekræfter. Det er vel at mærke 60 mere end forgængeren.

Sportsvogn i superklassen
De mange kræfter sørger for, at speedometernålen i Audi TT RS kan stige fra 0 til 100 på bare 3,7 sekunder.

I den topløse roadster-model tager det yderligere 0,2 sekunder at nå de første 100 km/t, men under alle omstændigheder kan det altså klares på under den magiske grænse på fire sekunder, hvilket er nok til at klassificere bilen som en supersportsvogn

Betjening og visning i den nye TT RS er komplet koncentreret omkring føreren. Alle informationer bliver som standard vist i det komplet digitale Audi virtual cockpit med 12,3
Betjening og visning i den nye TT RS er komplet koncentreret omkring føreren. Alle informationer bliver som standard vist i det komplet digitale Audi virtual cockpit med 12,3"-skærm. (Foto: PR)

Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t, men hvis du betaler lidt ekstra, kan Audi flytte begrænsningen, så du kan nyde bilen på de tyske motorveje med 280 km/t.

Der er endnu ikke offentliggjort priser på den nye TT-model. Til gengæld har Porsche netop offentliggjort prisen på den nye Porsche Cayman. Du kan se både billeder og priser her.

Teknologien er blandt andet blevet brugt af NASA til at kortlægge månens overflade. (Foto: PR) Bilnyheder Ford dropper lygterne: Sådan finder bilen vej i mørket  

1 af 2 Den nye TT RS har forrest fået store luftindtag og et nyudformet gitter i sekskantet struktur og quattro-logo. Bilen måler 4,19 m i længden, 1,83 m i bredden og 1,34 m i højden. (Foto: PR)
2 af 2 Bagenden prydes af en fast hækspoiler og to store ovale afgangsrør. (Foto: PR)
22 kommentarer
Vis kommentarer