Bydrengenes lyn

Yamaha V-Max i ny udgave - måske

Yamaha V-Max står på spring til at blive genfødt i skikkelse af denne prototype, 21 år efter den første V-Max. Det kan ske i 2007 eller 2008.
Yamaha V-Max står på spring til at blive genfødt i skikkelse af denne prototype, 21 år efter den første V-Max. Det kan ske i 2007 eller 2008.
TOKYO (Ekstra Bladet): Så er der øst op i den dybe tallerken, drenge. Yamaha har afsløret den næste V-Max, men uden at åbne munden. Den stod der bare og stirrede tilskuerne lige i øjnene.

Sort og ondskabsfuld med en massiv V4-motor, toppet af fire overliggende kamaksler og 16 ventiler. Det kan næsten enhver se, men ikke et eneste ord om hverken slagvolumen eller hestekræfter. Den første V-Max 1200 havde 140 hk i fri udgave. V-Max den Anden gætter vi er udrustet med en 2000 kubik V4-motor med 160 hk. Mindst.

V-Max skal ikke bare være stærkere end forgængeren. Den skal være den stærkeste af hele slænget. Desuden står der en Triumph 2300 Rocket III ude i mørket og venter på at tromle V-Max ned, når den dukker op for at feje gaderne rene i 2007, måske 2008, men næppe senere.

Stilen kliner sig op ad V-Max I, hvordan kunne den andet? Som VW lavede sin nye Type 1 Boble som en moderne fortolkning af den oprindelige, gør Yamaha det samme.

Stor motor med fire korte udstødninger, fire vulgære trompetluftindtag, en bluf benzintank med to instrumenter, højt styr og lav saddel, kardantræk og megastore hjul og bremser -billedet af Yamaha V-Max den Anden står klart. Hvornår den kommer på gaden, er desværre lidt uklart.