Voldsom Volvo - galninge kører 383 km i timen

En chauffør i en tunet Volvo S60 T6 kører 383 km i timen - og tilbagelægger 12 km på et par minutter

Vi har set det masser af gange. Tunede Volvo'er. Og vi ved, at især svenskerne og hollænderne har en forkærlighed for råtunede Volvoer. Men her har du en arabisk en af slagsen. Og han eller passageren - for vi gætter på, at ikke er noget der minder om en kvinde i den bil - har endda mod nok til at holde et kamera op foran instrumenthuset, så vi andre kan følge med i løjerne.

Målet er åbenbart at se hvor hurtig bilen er fra 100 km i timen, for drengestregerne begynder der. Chaufføren træder speederen i bund, Volvoen - som er en S60 T6 AWD - gearer ned, og bilen skyder derudaf, på hvad vi gætter er en øde ørkenmotorvej, i et helt afsindigt tempo.

Og han har plads nok på vejen, for han tilbagelægger hele 13 km med den hæsblæsende fart.

Bilen er - eller vi skulle måske skrive var - en Volvo S60 T6, som med sin 3-liters turbomotor yder 304 hk i normaltrim.

Og nej, vi mener ikke, det er fake eller lavet på en dynamometer. Tjek vindstøjen. Vi har prøvet mange dynamometre, men ikke nogen, der giver vindstøj af den karakter!

Se evt. indslaget i HD her.

LÆS OGSÅ:

En kombinationen af et lavere, bredere og forstærket chassis, et Haldex firehjulstræk og Öhlins undervogn gør at bilen magter de 508 hk, siger Volvo. Bilnyheder - 29. jan. 2013 - kl. 21:16 Volvo med 508 hestekræfter

LÆS OGSÅ:

Bilnyheder - 24. jan. 2013 - kl. 23:16 Volvo-ingeniør overfalder fotograf

LÆS OGSÅ:

Flyyyyvetur. Når man ser hvad hollænderne gør ved Volvoen, er det imponerende, at den kører videre. Bilnyheder - 8. jan. 2013 - kl. 07:46 Gale hollændere smadrer Volvo

LÆS OGSÅ:

Bilnyheder - 29. nov. 2012 - kl. 16:34 TV: Gammelmands-volvo med spark i

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere