Lynhurtig gaderæs fra KTM

KTM's vilde gaderacer er dukket op i en civil udgave med forrude!

Vi har aldrig helt forstået præcis hvorfor KTM X-Bow ikke måtte have en forrude. Selvfølgelig må en bil være rendyrket, men enhver der har kørt motorcykel med styrthjelm på kan formentlig skrive under på at sådan en fætter stjæler både udsyn og tager toppen af naturoplevelsen. Samtidig er det bare besværligt at skulle iføre sig en hjelm hver eneste gang, man skal til bageren.

Og det har Østrigske KTM nu taget konsekvensen af med en helt ny udgave af deres fantastiske KTM X-bow, der jo som nogle nok ved mangler en forrude - og for den skyld noget som helst andet, som kan gøre køreturen bare det mindste komfortabel ...

Og nu da KTM gav den en forrude (som i øvrigt er opvarmet), fik X-bow samtidig et ventilationsanlæg, som gør at du kan holde varmen på kolde dage. Desuden har bilen fået et bagagerum på hele 50 liter! En kæmpe gevinst i forhold til de NUL liter, som normaludgaven nøjes med.

KTM X-Bow GT er fortsat udstyret med en TFSI-motor fra Audi, som her yder 285 hk ved 6,400 omdr. og et brag af et drejningsmoment på 420 Nm ved 3,200 rpm. Det er lidt mindre end den normale X-Bows 300 hk. Med en køreklar vægt på 847 kg accelererer bilen til 100 km i timen på blot 4,1 sekunder.

Bilen måler i øvrigt 3,74 meter i længden, er 1,92 meter bred, men blot 1,2 meter høj.

Prisen i udlandet er omkring 70.000 Euro eller lidt over en halv million kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere