Skoda Octavia til under 200.000 kr.

To spændende nyheder fra Skoda: Octavia er netop prissat til blot 199.000 kr. Samtidig viser Skoda den nye og endnu mere rummelige stationcar. Se den her fra Geneve Motor Show.

Hundeslagsmål i mellemklassen kommer forbrugerne til gode. En lang række af bilerne i det såkaldte C-segment - biler i VW Golf-størrelse - koster under 200.000 kr. Og den del af dem endda under 190.000 kr. Det er f.eks. biler som Kia Cee´d til 190.000 kr. og Citroen C4 til 180.000 kr.

For at sikre sig opmærksomhed om den nye Skoda Octavia, som netop er lanceret, har Skoda valgt at sætte prisen ned til under 200.000 kr. - og det er vel at mærke for en bil, som slår konkurrenterne på både plads og teknologi.

Den billigste model får dog hverken radarbaseret fartpilot eller automatisk katastrofebremse som standard, men det enorme bagagerum på 590 liter følger naturligvis med i prisen. Og hvor konkurrenterne spiser dig af med små bryssvage 1,4-motorer, får du i Octavia den lille, men effektive 1,2'er med 86 hk og et flot momentforløb. ( Se priser og udstyr nederst).

Octavia introduceres hos alle SKODA-forhandlerne i weekenden 6. – 7. april. Og blot to måneder efter kommer stationcar-versionen til Danmark. Den kan du se mere om i TV-indslaget herover eller se den i HD her på vores facebookside

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere