TV: Sådan kommer nye Volvoer til at se ud

Nyt design skal sikre vækst for bilfabrikanten efter et svært 2012

Den svenske bilfabrikant er på vej med nye og opdaterede udgaver af flere af sine allermest populære modeller, blandt andet af storsællerten S60.

Der kommer også en ny Volvo S80 og en ny udgave af Sveriges mest solgte bil, V70.

SE:

Hvor den nuværende Note er en mini-MPV - eller sagt så alle kan forstå det: en høj stationcar med en variabel indretning - er den nye Note en bil, som skal konkurrere direkte med biler som VW Polo og Ford Fiesta. Bilanmeldelser - 18. feb. 2013 - kl. 21:27 TV: Nissan klar med lækker Polo-rival

Ud over de rent kosmetiske ansigtsløftninger, er der også nyt under hjelmen. Selskabets egenudviklede motor er blevet opgraderet, og brændstofforbruget kommer derfor for flere af modeller ned på 1 liter per 25 kilometer.

- Vi har en meget ny V40, V40 Cross Country og en hybridudgave af V60. Så vi har er en meget frisk og ung portefølje af biler. Perfekt i en krisetid, mener vi.

Sådan lyder det fra Volvos udviklingschef Peter Mertens.

SE:

Verden på vrangen - 12. feb. 2013 - kl. 12:08 TV: Liderlig orne hoppede på Volvo

Volvo havde et svært 2012 med vigende salg. Det skal den nye stribe modeller rette op på, og så skal øjnene rettes mod nye, potentielle vækstmarkeder.

- Vi fokuserer lige så meget på Kina, som vi gør på Nordamerika og Europa. Men vi har ikke designet bilerne til en bestemt region. Der er tale om vore kerneprodukter, og de skal være succesfulde på alle markederne, fortæller udviklingschefen.

LÆS:

(Foto: Per Rasmussen) 112 - 30. jan. 2013 - kl. 20:10 Voldsom Volvo

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere