Rolls-Royce slår nye rekorder

Rolls-Royce slog salgsrekord i 2012. Hvor tror du, der blev solgt flest?

Rolls-Royce fås grundlæggende i to modeller: Ghost  og Phantom. Ghost fås i to varianter: med og uden forlænget akselafstand. Den nyere Phantom fås som sedan, Coupe og cabriolet (kaldet Drophead Coupe).
Rolls-Royce fås grundlæggende i to modeller: Ghost og Phantom. Ghost fås i to varianter: med og uden forlænget akselafstand. Den nyere Phantom fås som sedan, Coupe og cabriolet (kaldet Drophead Coupe).

Med cirka 10 leverede biler om dagen har Rolls-Royce aldrig solgt flere biler i sin 108-årige historie.

Helt præcist leverede Rolls-Royce 3.575 leverede til sine velhavende kunder igennem hele 2012. Og på trods af finanskrisens rasen verden over er det tredje år i træk, at Rolls-Royce slår sin egen salgsrekord.

Selvom man måske skulle tro, at det var russiske oligarker og asiasiske finansfyrster, der var hovedårsagen til den succes, har selv kriseramte Europa aftaget flere af de milliondyre biler.

Rolls-Royce, som i 1998 blev købt af VW (som valgte at beholde Bentley) og solgt videre til BMW, producerer grundlæggende to modeller: Ghost (fra 2009) og Phantom Series II (fra 2012).

Ghost fås i to varianter: med og uden forlænget akselafstand. Den nyere Phantom fås som sedan, Coupe og convertible (kaldet Drophead Coupe).

Hvor tror du at Roll-Royce sælger bedst?

0 kommentarer
Vis kommentarer