Ny Porsche Cayman

Helt ny Porsche Cayman bliver lettere og får flere kræfter

Los Angeles Auto Show 2012 er rammen, når Porsche viser sin nye Cayman frem.

Anden generation af den tosæders sportsvogn Cayman er helt nyudviklet, længere, lettere, hurtigere og kører længere på literen end den nuværende model. Akselafstand og sporvidde er øget, og bilen har større hjul.

Cayman er også lavere og længere - og en smule lettere: Alt efter model og udstyr er den nye Porsche Cayman op til 30 kilo lettere og har et brændstofforbrug der er op til 15 pct. lavere end forgængeren – til trods for højere motorydelse og bedre præstationer.

Den nye generation af to-sæders centermotorsportsvognen debuterer i de to klassiske Porsche-varianter Cayman og Cayman S. Basismodellen drives af en 2,7-liters sekscylindret boxermotor med 275 hk, og den accelererer med optimalt udstyr fra 0-100 km/t på 5,4 sekunder og når en tophastighed på 266 km/t. Afhængigt af valget af gearkasse ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug på mellem 12,2 og 13 km/l.

283 km/t på toppen
Er det ikke nok, kan du vælge 3,4-liters boxermotoren i Cayman S med 325 hk, og med tilsvarende udstyr er den i stand til at accelerere fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder. Tophastigheden ligger for Porsche Cayman S er 283 km/t.

Begge modeller er som standard udstyret med en manuel sekstrins gearkasse, Porsches dobbeltkoblingsgearkasse PDK fås som ekstraudstyr og er med til at give hurtigere acceleration og lavere forbrug.

Porsche introducerer med den nye Porsche Cayman en række nye udstyrsmuligheder, f.eks. en aktiv fartpilot og et særligt udviklet Burmeister lydsystem. Endnu en nyhed i Porsche Cayman er muligheden for det nøglefri låse- og startsystem Entry & Drive - måske ikke en revolution i bilverdenen, men ikke desto mindre nyt i Cayman/Boxster.

Den nye Porsche Cayman bliver introduceret i Danmark til marts 2013. Prisen på Porsche Cayman inkl. moms og afgifter starter ved 1.050.834 kr.Vi krer den nye 911 4SVi kører den nye 911 4S

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen