Chevrolet: Vi snyder ikke kunderne

Rettelse: Chevrolet brød reglerne markedføringsreglerne, men i dag er alting fjong

på nettet står der specifikt, at tilbudet om de 30.000 kr. gælder specifikt for LT-modellen - og dermed er tingene altså i orden og loven er overholdt.
på nettet står der specifikt, at tilbudet om de 30.000 kr. gælder specifikt for LT-modellen - og dermed er tingene altså i orden og loven er overholdt.

I artiklen Chrevrolet vildledte kunderne skrev vi, at Chevrolet havde brudt markedføringsloven på tv, men at reglerne stadig blev omgået på nettet.

- Men det er ikke korrekt, fortæller Dorthe Elimar Arvin, som er pressechef hos Chrevrolet.

- Vi tager det Forbrugerombudsmanden siger meget alvorligt, og derfor skriver vi på hjemmesiden at de 30.000 man kan få for sin gamle bil, forudsætter et køb af LT-modellen til 149.995 kr., forklarer Dorthe Elimar.

Forbrugerombudsmanden understregede i går at, Brug af ”frapriser” ved markedsføring må kun bruges, hvis prisen dækker den model, der er omfattet af tilbuddet.

Og det var den ikke, da Chrevrolet reklamerede med at man som køber af en Spark LT kunne få mindst 30.000 for ens gamle bil. Det skulle nemlig være en af de dyrere modeller man købte, for at tilbuddet gjaldt.

I starten og slutningen af reklameindslaget blev det oplyst, at fra-prisen på en Spark var kr. 83.900. Tilbuddet om mindst 30.000 for ens gamle bil, gjaldt imidlertid netop ikke for den bil, der blev oplyst pris på

I tv-reklamen "glemte" Chevrolet, at fortælle at man skulle købe den dyrere model til 146.000 kr. - dvs. 62.000 kr. eller 74 procent mere for at tilbudet kunne gøres gældende, og Forbrugerombudsmanden fandt derfor, at den oplyste frapris var "irrelevant og ukorrekt i forhold til tilbuddet".

Men på nettet står der specifikt, at tilbudet om de 30.000 kr. gælder specifikt for LT-modellen - og dermed er tingene altså i orden og loven er overholdt.

Vi beklager misforståelsen, og retter den i den oprindelige artikel - mvh Anders Berner

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen