Subaru vokser

Subarus Forester er lige om hjørnet, og den bliver større og kan trække mere på krogen end dens forgænger

Den nye Subaru Forester får et frontdesign, som matcher crossoveren XV. (Foto: Subaru)
Den nye Subaru Forester får et frontdesign, som matcher crossoveren XV. (Foto: Subaru)

Design og udstråling er hoppet længere frem i bussen hos Subaru, som vil være kendt for mere end boxermotorer og symmetrisk firhjulstræk. Den nye linje har givet sig udslag i crossoveren XV og fortsætter nu med næste generation af SUV'en Forester, som fabrikken har løftet sløret for.

Den får et mere friskt look end de kantede linjer, som dominerer den nuværende model. Den udgående generation fik en pæn modtagelse ved debuten for fem år siden, men Subaru-salget har generelt ligget stille herhjemme. Det japanske mærke har til gengæld fået godt fat i nye markeder som de baltiske lande, hvor brandet kan bygges op fra bunden, og de dårlige veje matcher godt med firhjulstrækket.

LÆS OGSÅ: Frækkere Subaru BRZ

Den nye Forester vokser og bliver 3,4 cm længere, en centimeter bredere og tre centimeter højere end den nuværende model, der med en længde på 4,56 meter allerede er pænt stor. Herhjemme vil Forester kunne leveres med to benzin-boxermotorer og en boxer-diesel. Ifølge udenlandsk presse vil den fjerde generation af SUV'en også få en større mulig trækvægt på krogen. Den danske importør kan endnu ikke sige noget om priser eller udstyr, men det står fast, at nye Subaru Forester lander herhjemme til januar.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen