Mareridt med rallykører

En tur i passagersædet hos WRC-rallykøreren Ken Block er ingen spøg

Den 44-årige ex-snowboarder, ex-skater, Gymkhana-ekvilibrist og WRC-rallykører, Ken Block, er som resten af rally-eliten i fuld gang med at teste til "Neste Oil Rally" i Finland i forbindelse med World Rally Championships.

WRC-rallyet går for sig fra den 2. til den 4. august, og tiden op til rallyprøverne skal bruges fornuftigt.

Ken Block, som ikke just er en Finlandsveteran, og har brugt en stor del af tiden op til rallyet på at lure tricks af hos de mere erfarne Ford-kørere - er som sædvanlig ikke bleg for at forevige sine talenter på video - måske i erkendelse af, at han alligevel ikke kan slå rallykonger som Sebastian Loeb og Petter Solberg.

Denne gang har han inviteret sin gamle snowboard-ven Iikka Backstrom med i passagersædet. Og det går vildt for sig.

Der bliver bandet og svovlet og klasket myg til den store WRC-guldmedalje i den underholdende video, som du naturligvis også kan vælge at se i fuld HD her.

Ken Block er i øvrigt den eneste amerikaner, der deltager i WRC.

Bil nyheder - 27. jul. 2012 - kl. 13:53 Sidelæns lufttur i San FranciscoEkstremsportsmand Travis Pastrana har altid brugt humor til at charme publikum med. Og i en ny video gør han tykt grin med konkurrenten Ken Block, og håber på den måde, at få Ken Block til at fremstå som navlebeskuende og humorforladt Bil nyheder - 14. jul. 2011 - kl. 09:52 Dyst: Hvem har de lækreste piger?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen