De ti værste vejarbejder i sommer

Her er de ti vejarbejder, som vil give de største gener for dig i sommer


Vis Vejarbejder sommeren 2012 på et større kort

Vejdirektoratet, som er i gang med at asfaltere særdeles mange steder på de store veje rundt om i landet, har udpeget ti steder som de værste.

1. E45 Limfjordstunnelen
Vejdirektoratet udfører asfaltarbejde fra 1. juli til 20. juli. Der vil i hele perioden være ét tunnelrør spærret, så kødannelser må forventes.

2. E45 Østjyske Motorvej/Århus Syd Motorvejen
Der udføres asfaltarbejde i forgreningen fra 29. juni til 6. juli. Det vil være natarbejde, altså fra klokken 18.00 til klokken 6.00. Der vil også ske asfaltarbejde med trafikoverledning, hvor Motorvejskryds Århus Syd/Århus Syd Motorvejen spærres i retning Århus. Omkørsel bliver skiltet, men der må forventes trafikale gener.

3+4. E45 Østjyske Motorvej mellem Skærup og Hornstrup
Her er to store anlægsprojekter i gang på strækningerne Skærup-Vejle og Ølholm-Vejle med indsnævring af spor og hastighedsnedsættelser til følge.

5. Rute 263 Adelers Alle ved Holbæk
Adelers Alle spærres ved Sølyst nord for Gislinge i retning Fårevejle (Odsherred) i perioden 2. juli til 17. december 2012. Arbejdet på Adelers Alle over Landkanalen ved Sølyst i Odsherred er en renovation af broen over åen, som skal have udskiftet hele belægningen. Spærringen vil uundgåeligt give gener for trafikken til sommerhusområdet.

6. Rute 21/23sammenfletningen mellem Skovvejen og Holbækmotorvejen
Vejdirektoratet er ved at anlægge ny motorvej mod Kalundborg, og det kan hen over sommeren kan give trafikale problemer på en strækning på seks-syv kilometer fra sammenfletningen og frem mod Kalundborg.

7. Holbækmotorvejen
Ved Roskilde foretager Vejdirektoratet asfaltering af motorvejen, der er ved at blive udvidet henover sommeren. Den færdige vej åbnes etapevis.

8. Fiskebækbroerne på Hillerødmotorvejen
De to broer er spærret på skift, mens trafikken ledes over den åbne bro. Renoveringsarbejdet vil fortsætte henover hele sommeren.

9. Motorring 4 ved Ballerup mellem Taastrup og Frederikssundsmotorvejen
Her indleder Vejdirektoratet nu anlægsarbejde, som medfører hastighedsnedsættelse til 80 km/t. i de næste par år.

10. Mønbroen
Broen istandsættes frem til juni 2013. Der vil i hele perioden være åbent i et spor med lysregulering i begge ender af arbejdsstedet samt en hastighedsbegrænsning på 50 km/t.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen