Kør selv: Fede klassiske biler i Tyskland

Hvis du kører sydpå her i sommeren, så kig forbi Klassikstadt og se alle de gamle samlet ét sted

I hele verden er der masser af fabriksejede museer, hvor en række af dem indeholder en masse sjældne og unikke biler. Ofte er det blot for at vise hvordan fortidens biler var modsat nutidens, og derved får du en fornemmelse af, at det egentlig kun er for at sælge mærket. Det gør dog ingen forskel på, at vi som bilnørder gerne bringer tid på sådan et museum.

Men hos Klassikstadt er der en samling af flere forskellige mærker.

God placering
Det tager omkring syv timer at komme til Frankfurt fra den danske grænse. Øst for byen er Klassikstadt placeret, i et område du ikke skal tænke nærmere over. Det er nemlig ikke den flotteste del af Frankfurt, men det glemmer du hurtigt når du først kommer indenfor.

Klassikstadt er nemlig placeret i en gammel fredet produktionsbygning på fire etager. Hele 16.000 kvadratmeter er fulde af biler, med alt fra klassiske biler, til special biler til nye biler. Derudover er Klassikstadt også et sted, hvor du kan få vedligeholdt din gamle bil og plejet den via specialværkstederne de har.

Skal man ikke betale inden man går ind?
Hos Klassikstadt finder du ingen reception, som sidder klar til at modtage dine Euro. Det er gratis for alle, og dét er med til at understrege, at stedet ikke handler om penge, men om at give de besøgende en god oplevelse.

Hvis du selv tager hertil, skal du dog være forberedt på, at flere af bilerne du ser på billederne kan mangle. Det skyldes at flere af dem er privatejet, og derfor kan være ude og køre.

Se mange flere billeder fra Klassikstadt her

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen