Ups - det er da den nye Auris

Til næste år kommer en helt ny model med både turbomotor og den længe ventede stationcar - billederne er smuttet fra fabrikken

Brochuren fra Toyota med den nye Auris er røget ud på internettet. Ved en fejl, måske. Eller også planlagt propaganda.
Brochuren fra Toyota med den nye Auris er røget ud på internettet. Ved en fejl, måske. Eller også planlagt propaganda.

Toyota har siden lanceringen i 2006 haft problemer med at få Auris-modellen til at fange bilkøberne. Det skal der nu rettes op på.

På efterårets biludstilling i Paris præsenterer Toyota nemlig en helt ny generation af Auris. Men du behøver ikke at vente så lang tid på at se den. Nogle sjuskede, eller måske nærmere smarte marketingansatte fra det japanske hovedkontor er kommet til at lække salgsbrochurer på internettet med billeder af den kommende Auris.

At dømme ud fra dem bliver den næste Auris en hel del skarpere at se på, og den vil følge den mere kantede stil, som vi så første gang på den nuværende Yaris.

Mere dynamisk profil
De fysiske mål er ikke sluppet ud sammen med billederne, men den kommende Auris bliver utvivlsomt lavere og får en mere dynamisk profil, og set bagfra minder den umiddelbart en hel del om den nye Hyundai i30.

I første omgang vil den nye Toyota Auris blive lanceret som en femdørs hatchback, men den får senere følgeskab af en stationcar-version, der kommer til at spille en vigtig rolle i at få bragt Auris op i den gode ende af salgsstatistikken.

LÆS OGSÅ: Ny Toyota: Bedre end lunken øl

Den nuværende Auris blev aldrig lanceret i stationcar-udgave, hvilket må siges at være noget af en slåfejl, da efterspørgslen efter stationcars i Golf-klassen har været stærkt stigende de senere år.

Men det er ikke kun designmæssigt, den kommende Auris har spændende nyt at byde på.

Det gælder også teknisk, idet Auris vil blive udrustet med nye dieselmotorer fra BMW, og er du til benzinmotorer, kan du glæde dig til nye momentstærke turbomotorer med op til 200 heste. En hybrid-version vil naturligvis også være en del af modelprogrammet, når den nye Toyota Auris introduceres i starten af 2013.

1 af 2 Der kommer også en længe ventet stationcar med i det nye program.
2 af 2 Brochuren fra Toyota med den nye Auris er røget ud på internettet. Ved en fejl, måske. Eller også planlagt propaganda.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen