Mors fede Mustang

Når den store SEMA-udstilling i USA slår portene op i 2013, er det med en helt speciel Ford Mustang, designet og ombygget af kvinder

Tænk hvis du kom hjem, og konen havde bygget bilen om sådan her!
Tænk hvis du kom hjem, og konen havde bygget bilen om sådan her!

Man tror det næppe. Kvinder i konkurrence om at opfylde en mandedrøm. Men det er netop sket. I en konkurrence om at designe den fedeste Mustang til en gigantisk udstilling i Las Vegas til næste år var der kun adgang for kvinder.

Og man må sige, at vinderen Jennifer Steely opfylder drømmen med oplægget til en rå Mustang. Hun havde godt nok visse fordele, da hun i forvejen arbejder som designer hos Ford i USA. Men det tilgiver man hende, når man ser resultatet.

Satinsort og guld
Jennifer Steely har døbt sit oplæg 'High Gear'. Udgangspunktet er en satinsort lakering med detaljer i en særlig guldfinish, kaldet 'rosegold'. Kombinationen af guld og sort fortsætter indvendigt, hvor bilen også har særligt quiltede sæder.

Naturligvis er motor, transmission, undervogn og lydsystemet blevet kraftigt modificeret. Jennifer Steely har også givet bilen de såkaldte 'Angel eyes', hvilket er de horisontale kørelys, som giver et helt specielt udseende.

LÆS også: Hør lyden af Mustang Boss

Alt i udstyr
Projektet er et samarbejde mellem Ford Motor Company og den gigantiske SEMA-udstilling, som hvert år holdes i Las Vegas i USA. SEMA står for Specialty Equipment Manufacturers Association, så alt hvad der findes, af udstyrsfabrikanter, kommer her.

I USA er alting stort, og det gælder også SEMA. Tænk på at Toyota sidste år byggede tre konceptbiler kun til denne udstilling. I år er et af indslagene så det, du kan kalde en kvindelig Mustang.

Ombygges af kvinder
Men inden man når så langt, skal Jennifer Steelys drøm føres ud i virkeligheden, som her begynder i 2013, så bilen er klar til næste års SEMA-udstilling. En stribe af de bedste specialister fra tilbehørsbranchen vil bruge et halvt år på at gøre computertegningerne til virkelighed under Jennifer Steelys ledelse. Her bliver der nu heller ingen mandlig indblanding. De 20 specialister, som skal bygge bilen, er nemlig alle kvinder for at sætte fokus på, at netop kvinderne får mere og mere mod på hurtige, eksklusive, ombyggede biler.

Det er efterhånden svært for mændene at beholde noget for sig selv.

1 af 3 Jennifer Steely opfylder mandedrømme med sin nye Mustang. Men hvorfor Ford ikke har taget nogle gode billeder til lejligheden er til gengæld et mysterium!
2 af 3 Temaet med satinsort lakering og særlig finish i såkaldt 'rosegold'.
3 af 3 Tænk hvis du kom hjem, og konen havde bygget bilen om sådan her!
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen