TV: Ferrari til seks mio. selvantænder igen

Endnu en Ferrari FF er selvandtændt under kørslen og brændt helt ud. Denne gang var det i Polen - det er tredje tilfælde inden for kort tid

Her brænder for næsten seks millioner kroners Ferrari op på en polsk motorvej. Det er trejde gang inden for kort tid, at Ferrrari-typen FF selvantænder. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Her brænder for næsten seks millioner kroners Ferrari op på en polsk motorvej. Det er trejde gang inden for kort tid, at Ferrrari-typen FF selvantænder. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Seks millioner kroner gik op i kulsort røg mandag, da en Ferrari FF selvantændte på en polsk motorvej og brændte helt ned.

SE OGSÅ:

112 - 15. maj. 2012 - kl. 12:21 TV: Taxa banket ned af Ferrari i høj fart

Selvantændelsen må efterhånden bringe en del grå hår frem hos den italienske bilfabrikant, da det er tredje gang, at biltypen har været udsat for denne type ulykke inden for kort tid. Det skriver www.autoguide.com.

SE OGSÅ:

Bil nyheder - 16. apr. 2012 - kl. 10:12 TV: 7 millioner dyr Lamborghini gik op i røg

I år er Ferrari FF selvantændt i Shanghai i Kina, skriver www.caradvice.com.au og i november sidste år skete det samme for en tysk Ferrari FF-ejer, ifølge www.autoguide.com.

SE OGSÅ:

Bil nyheder - 9. maj. 2012 - kl. 13:58 TV: Ferrari smadrer 600 år gammelt mindesmærke

Tidligere har Ferrari tilbagekaldt biler af typen 458 Italia, da der var mistanke om, at bilerne kunne selvantænde.

Dyr fornøjelse
Ulykken onsdag skete på en polsk motorvej, da føreren af bilen pludselig opdagede, at der kom røg og senere ild op fra kølerhjelmen.

Ilden spredte sig herefter hrutigt ind i kabinen via hullet ved pedalerne, og ejeren af bilen måtte stoppe midt på motorvejen.

Den polske Ferrari FF udbrændte totalt, og det er mange millioner kroner, der går op i røg, hver gang biltypen selvantænder og udbrænder.

SE OGSÅ:

Udland - 2. maj. 2012 - kl. 07:07 TV: Her er en Ferrari til 150 mio.

Ifølge www.formulaauto.dk forhandles en dansk indregistreret Ferrari FF for 5.779.000 danske kroner. Har man ikke så mange penge stående på kontoen, kan den 'brandvarme' bil også leases for lige knap 80.000 kroner om måneden.

For de penge får man så til gengæld også en V12-motor på 6262 ccm, der yder 660 hk ved 8000 omdr./min, en topfart på 335 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder.

Og nå ja, så tilsyneladende også en risiko for, at motoren selvantænder.

Se den polske Ferrari FF brænde helt ud i tv-klippet over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen