Ny Fiat: Kan du følge med?

Fiat Viaggio er bygget i Kina, baseret på en USA-Dodge, som igen er baseret på en Fiat, som igen er baseret på en .... pyyyh

Fiat har virkelig svært ved at sælge biler i USA. I februar solgte Fiat f.eks. blot 3.227 biler, og endte på en 19'ende plads blandt de små biler med Fiat 500, som indtil nu har været den eneste Fiat på det amerikanske marked.

På vanlig amerikaner-maner har Fiat i USA, som ejer Chrysler, besluttet sig for at sælge den nye Dodge Dart som Fiat Viaggio. Dog ikke nødvendigvis i USA.

Viaggio er et ærketypisk italiensk navn, som i øvrigt betyder noget i retning af "tur" eller "rejse".

Det hører så med til fortællingen om Viaggio, at Dodge Dart er baseret på mellemklassebilen Alfa Romeo Guilietta, som igen er baseret på teknik, undervogn og stumper fra Fiat Bravo.

Viaggio bliver produceret i Kina og skal således også sælges dernede - og altså givetvis også eksporteres.

Fiat Viaggio bliver således: bygget i Kina, baseret på en USA-Dodge, der er baseret på en Alfa, som er bygget på en Fiat ...

Det er dog nemmere at forstå, at Fiat Viaggio får to motormuligheder. Den fine 120 hestes 1,4'er med hhv. 120 og 150 hk.

Bilnyheder - 19. feb. 2012 - kl. 14:18 TV: Fiat 500 banker LamborghiniSe også: Fiat 500L: En ny Fiat MultiplaBilanmeldelser - 13. feb. 2012 - kl. 20:44 TV: 70'ernes fedeste rallybil

1 af 2 Fiat Viaggio er baseret på Dodge Dart ... som er baseret på Alfa Romeo Guilietta ... som er baseret på Fiat Bravo. Godt kringlet Fiat!
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere