305 km i timen på Vigerslev Alle

Aldrig har nogen kørt så stærkt gennem København som en 1200 hestes Bugatti Veyron gjorde i weekenden

Vigerslev Alle er har igennem weekenden været ombygget til en racerbane, hvor de hurtigste biler nåede op over 250 km i timen.

Det oplevede politibetjent John Søgaard, som fik mulighed for at køre verdens hurtigste serieproducede gadebil - en 1200 hestes Bugatti Super Sport.

- Jeg har lige været ude i Bugattien og der nåede vi 250 - det var fedt, fortalte John Søgaard.

Faktisk er Bugattien så hurtig, så John ikke ville kunne følge den til dørs, hvis han følte sig forpligtet til at eftersætte bilen på sin Yamaha FJ1300 motorcykel, som er Johns hverdagskøretøj.

Og ifølge Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet, som var speaker på arrangementet, nåede Bugattien faktisk 305 km i timen i løbet af søndagen.

Men Bugattien er heller ikke billig i drift: Fire dæk koster 250.000 kroner! Hvor mange dæk bilen med den tyske rallyraid-kører Dieter Depping bag rattet skulle have i løbet af weekenden ved vi dog ikke.

Men vi ved at bilen kørte 80 ture og dermed indhentede over 250.000 kr. til Dansk Røde Kors.

Bugattien var blot en af de få superbiler, som var med til det vilde arrangement, som racerkøreren og eventmageren Thorkild Thyrring har skabt sammen med bilfabrikker og en beredvillig Købehavns kommune.

Se indslaget, bugattien og en vanvittig rallybil, som brøler gennem byen.

LÆS MERE om den hurtigste Bugatti.

Se banen her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere