Audi har købt Ducati

Audi har købt det italienske motorcykel-mærke Ducati

Audi har købt Ducati ganske kort tid efter at Mercedes-tuneren AMG kundgjorde et samarbejde med Ducati
Audi har købt Ducati ganske kort tid efter at Mercedes-tuneren AMG kundgjorde et samarbejde med Ducati

I september annoncerede Ducati en ny model, hvor man fejrede samarbejdet med Mercedes-tuneren AMG. Men den model får givetvis ikke lang levetid, når Audi nu har købt motorcykelfirmaet.

For at være helt ærlig virkede AMG-Ducati ikke ligefrem som et ægteskab velsignet fra himlen. På en eller anden måde er det svært at forene Ducatis elegante racer-ånd med den brutale aura, som hviler over AMG.

Og det mener Audi åbenbart også ...

- Ducati er med sit sportslige, internationale premium brand det perfekte match for Audi, udtaler øverste chef hos Audi AG, Rupert Stadler.

Ducati har en lang tradition med at bygge sportslige motorcykler og en enestående ekspertise i udvikling af højtydende motorer og letvægskonstruktioner. Firmaet er samtidig en af de mest profitable motorcykelproducenter i verden - så Ducati har helt sikkert ikke været billigt til salg.

På den anden side har et lille motorcykelmærke som Ducati svært ved at komme rundt i hele verden. Og da eksperter forudser, at markedet for motorcykler vil vækste kraftigt, især i Asien, er det sikkert smart af Ducati at sælge sig selv ind i en større forretning.

I 2011 solgte Ducati omkring 42.000 motorcykler og genererede et omsætning på 480 mil. Euro. Audi solgte 1,3 mio. biler.

LÆS OGSÅ:

Bilnyheder - 5. mar. 2012 - kl. 21:54 TV: LÆS alt om den helt nye Audi A3

LÆS OGSÅ:

Se også: Kør Audi for 2.550 kr. om måneden

1 af 2 I september annoncerede Ducati en samarbejde med AMG, og præsenterede modellen Diavel AMG Special Edition, som havde teknikken fra Ducati Monster og farverne fra AMG. Men det er sikkert slut nu ...
2 af 2 Audi har købt Ducati ganske kort tid efter at Mercedes-tuneren AMG kundgjorde et samarbejde med Ducati
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere