Her er de billigste biler - og så lang er leveringstiden

Biler har aldrig været billigere: Her har du en top 13 over hvad de koster og hvornår de kan leveres

Toyota kan levere en Aygo på omkring tre uger, men vil du have en billig Kia Picanto, skal du slå koldt vand i blodet. Den kan først leveres til september
Toyota kan levere en Aygo på omkring tre uger, men vil du have en billig Kia Picanto, skal du slå koldt vand i blodet. Den kan først leveres til september

En ny Fiat Panda er introduceret - men desværre til temmelig høje priser. 100.000 kr. i den absolut mest udpinte version er for meget i foråret 2012.

For ikke at alle budget-køberne skal stikke af til Chevrolet og Toyota, benytter Fiat sig af et gammel kræmmer-kneb med at sælge den gamle model til en lavere pris.

Fiat kalder den nye gamling for Panda Classic, og tilbyder kunderne sådan en femdørs, fempersoners praktik-bil til 85.000 kr.

Det er 5.000 billigere end en VW Up, 15.000 billigere end den nye Panda, som dog er væsentlig mere tidssvarende.

Laaang ventetid
Men hvis du står og skal bruge bilen i weekenden, kan du ligeså godt glemme alt om VW Up, der som udgangspunkt først kan leveres til august, hvis du selv vil bestemme farver og udstyr.

- Vi har en rød High Up (dyreste model) stående i udstillingen, men den koster 150.000 kr. Den kan du få om en måned, siger en VW-sælger i telefonen.

- Men hvis du bestiller fra fabrikken, skal du vente til august.

En læser fortæller dog, at han først kan få sin Up leveret i uge 39 - altså sidste uge i september. En anden fortæller at en vens Up dukker op i december ...

En Panda kan til gengæld leveres inden for en uge, uanset om det er den nye eller gamle model. Den nye Panda er kommet til landet i hobetal, fortæller en anden sælger.

Det samme gælder Ford Ka:

- Med mindre du har en vild forespørgsel på en særlig farve, kan du få næsten alt i Ford Ka med det samme, fortæller Marcello Warman fra Jacobil Birkerød.

Bilanmeldelser - 18. apr. 2012 - kl. 20:57 TV: Velkommen tilbage køreglæde: 208 har det hele ... næsten

Først til september
Den populære Kia Picanto er dog næsten umulig at skaffe inden september 2012. Det gør bilen til den tvivlsomme indehaver af rekorden i leveringstid. Men måske kan du være heldig at finde en ved at ringe rundt og spørge dig frem.

Toyota kan levere en Aygo på omkring tre uger, mens en Chevrolet Spark Life Plus er på lager 92.000 kr. Den billigste til 83.000 skal man vente fire måneder på.

Allan Christensen fra Hofka Biler i Birkerød nord for København, fortæller at kunderne i denne bilklasse ene og alene går efter leveringstiden på en bil.

- Hvis deres yndlingsbil har fire månedernes leveringstid springer de på en anden bil, fortæller Allan Christensen fra Hofka Biler.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere