Fiat Panda til under 100.000 kr.

Fiat Panda bliver svær at sælge til dem, der kun går efter prisen - men vil du ha' plads til fem, er der ingen vej uden om Panda!

Vi vidste det egentlig godt, men håbede til det sidste: at Fiat ville være i stand til at hive en startpris på 90.000 kr. hjem.

Den nye Panda er større end forgængeren og fås med en ny ilter 2-cylindret motor med og uden turbolader. Den billigste variant til 100.000 kr. er med 65 hk, mens varianten med turbo og mere udstyr fås fra 130.000 kr. Især dén motor havde vi håbet var billigere.

Motoren blev kåret til Engine of the Year 2011 - og vi forstår det godt, for den er fed og gør i øvrigt Panda til den eneste bil i klassen med benzin-turbo-motor.

Retfærdigvis skal det siges, at en Panda udelukkende fås med fem døre, hvor eksempelvis VW Up kun har tre døre i den billigste version til 90.000 kr.

Men vi har en anelse svært ved forestille os at ret mange købere kunne drømme om at købe en Fiat, som koster det samme som en VW, men ikke har VWs gode evne til at holde prisen. Især når en Up med fem døre samtidig er født med aircon som standard til 104.000 kr.

LÆS også:

Fiat Panda er til at genkende på trods af runde hjørner. Bilen er vokset 11 cm i længden og syv cm i bredden. Bilanmeldelser - 19. dec. 2011 - kl. 21:46 Ny Fiat Panda - det mener vi

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere