TV: Meget dyrt sammenstød

Maserati kører ind i Jeep og klassisk Porsche

På fine hoteller er det normalt at få hjælp til parkering af gæsternes biler. En såkalt 'valet' - herhjemme kalder vi det bare parkeringsservice. Her er en rigtig god grund til, at du IKKE skal få hjælp til at parkere din bil næste gang, du tager på hotel.

For nylig havde en gæst på Epic Hotel i Florida givet nøglerne til sin Maserati GranTurismo til hotellets parkeringsmand. Da han igen ville bruge sin bil, skulle den dyre Maserati køres ned fra parkeringsområdet, og parkeringsmanden 'kom til' at give den lidt for meget pedal på vej ned ad rampen.

Det resulterede i, at han bragede så hårdt ind i en Jeep, at Maserati'en kilede sig helt ind under den store SUV. Bag Jeep'en var der parkeret en klassisk Porsche 356, som også fik seriøse skrammer, da den store Jeep blev skubbet op i luften. Også en Mini bagved fik lidt tæsk ved uheldet - but who cares...

Køb billet til Danmarks Hurtigste Bil

Over to millioner kroner
I USA har de jo ingen registreringsafgift på biler som i Danmark, men alligevel kan bilernes samlede værdi ryge helt op på omkring 400.000 dollars - omkring 2,26 millioner danske kroner. Hvis altså den fine Porsche 356 er ægte og ikke bare en replika som mange andre. Hvad det koster at reparere skaderne - og hvis forsikring, som dækker - melder historien intet om.

Ingen kom til skade ved uheldet, men parkeringsmanden skal nok se sig om efter et andet job - hvor han ikke skal køre bil ...

Den slags uheld sker også i Danmark - se bare.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere