Ejer af MBiler: Sådan en bil kræver tid

MBiler indrømmer, at reparationen af Nadja Mathiassens bil tog lang tid, men mener, der er en forklaring

MBiler i Gislinge, som en kunde mener har taget overbetaling. Vi kan jo ikke trylle. Når tingene sidder fast, så tager det bare lang tid, forklarer ejeren. foto: thomas lekfeldt
MBiler i Gislinge, som en kunde mener har taget overbetaling. Vi kan jo ikke trylle. Når tingene sidder fast, så tager det bare lang tid, forklarer ejeren. foto: thomas lekfeldt

– Bilen var en ældre C5, som havde kørt mange kilometer. På sådan en bil sidder alt fast. Specielt når vi taler C5’erne. De har aluminiums bremsekalibre og stålaksler. Det er noget pokkers noget at arbejde med, så når du laver sådan en bil, kan du simpelthen ikke gå ud fra de tider der, siger ejeren af firmaet i Gislinge, Morten Bøgh.

– Det er fair nok, at kunden kommer og siger, at hun synes, det har taget for lang tid. Men vi kan jo ikke trylle. Når tingene sidder fast, så tager det bare lang tid.

– Bør I så ikke fra starten informere kunden om, at en sådan reparation kommer til at tage væsentlig længere tid, hvis jeres værksted skal udføre den?

– Jo, og vi har også den regel, at alt, hvad der kommer til at koste over 500 kroner mere, end hvad der er aftalt på forhånd, skal meddeles kunden. Og ligesom vi gør med alle kunder, har Nadja også fået at vide, hvad reparationerne ville komme til at koste.

– Men fortalte I hende, det ville komme til at tage så lang tid?

– Altså om jeg lige har oplyst hende om, hvor lang tid det timemæssigt ville komme til at tage, det kan jeg ikke svare på.

– Det andet værksted sagde, at bilen var livsfarlig at køre i. Laver I ikke de reparationer, I fakturerer folk for?

– Jo. Jeg får arbejdskortet ind fra mekanikeren og kan se, der er skiftet bremseslange. Som jeg har skrevet til hende, at hvis jeg er kommet til at skrive en bremseslange på, som ikke er blevet skiftet, er hun velkommen til at komme ud og få pengene tilbage.

– Og bremseklodserne har vi skiftet. Hun siger, de er slidt op og skæve – ja, men der er også næsten gået et år, lyder forklaringen fra Morten Bøgh.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere