TV: Sådan stjæler du ikke en dyr Ferrari

Det kunne være en scene fra 'Gone in Sixty Seconds 2', da myndighederne beslaglagde 16 luksusbiler - heriblandt Ferrari, BMW og en Mercedes SUV

En af de stjålne biler var denne sorte Ferrari 458 Italia. (Foto: AP)
En af de stjålne biler var denne sorte Ferrari 458 Italia. (Foto: AP)

Se alle de dyre luksusbiler i tv-indslaget herover

- - - - - - - -

Nicolas Cage spillede tilbage i 2000 hovedrollen i Hollywood-filmen ' Gone in Sixty Seconds', hvor han som den bedste biltyv i USA, skulle lande 50 biler - ellers ville hans bror miste livet.

Helt på samme måde er historien nok ikke bag et kæmpe biltyveri, som myndighederne i USA opdagede i denne uge. Men nogle ting er dog fælles med de filmiske scener.

SE OGSÅ:

Bilanmeldelser VW Up eller Kia Picanto. Hvad er bedst?

Myndighederne belsaglagde nemlig 16 luksusbiler på havnen i Los Angeles og Long Beach - heriblandt en sort Ferrari 458 Italia.

Bilerne var læsset i containere på havnene, hvorfra de skulle sejles til Vietnam og Hong Kong, hvor den amerikanske værdi på halvanden million dollar ville kunne to- eller tredobles ved salg.

SE OGSÅ:

Renault Twizy bliver bygget i to versioner, en der kan køre 80 km i timen, og som en 45-knallert. Den sidste kan du kende på de manglende døre Bilanmeldelser Den sjoveste bil til 60.000 kr.

Tyvene havde leaset bilerne med falske identiteter, men de havde ikke været så udspekulerede, at de havde fået fjernet GPS'erne i alle bilerne. Det afslørede bilernes position på havnene.

Nyhedsbureauet Associated Press oplyser, at der er iværksat undersøgelser, men ingen endnu er anholdt.

Se flere bilklip på Ekstra Bladet TV

0 kommentarer
Vis kommentarer