TV: Sådan stjæler du ikke en dyr Ferrari

Det kunne være en scene fra 'Gone in Sixty Seconds 2', da myndighederne beslaglagde 16 luksusbiler - heriblandt Ferrari, BMW og en Mercedes SUV

En af de stjålne biler var denne sorte Ferrari 458 Italia. (Foto: AP)
En af de stjålne biler var denne sorte Ferrari 458 Italia. (Foto: AP)

Se alle de dyre luksusbiler i tv-indslaget herover

- - - - - - - -

Nicolas Cage spillede tilbage i 2000 hovedrollen i Hollywood-filmen ' Gone in Sixty Seconds', hvor han som den bedste biltyv i USA, skulle lande 50 biler - ellers ville hans bror miste livet.

Helt på samme måde er historien nok ikke bag et kæmpe biltyveri, som myndighederne i USA opdagede i denne uge. Men nogle ting er dog fælles med de filmiske scener.

SE OGSÅ:

Bilanmeldelser - 3. apr. 2012 - kl. 21:47 VW Up eller Kia Picanto. Hvad er bedst?

Myndighederne belsaglagde nemlig 16 luksusbiler på havnen i Los Angeles og Long Beach - heriblandt en sort Ferrari 458 Italia.

Bilerne var læsset i containere på havnene, hvorfra de skulle sejles til Vietnam og Hong Kong, hvor den amerikanske værdi på halvanden million dollar ville kunne to- eller tredobles ved salg.

SE OGSÅ:

Renault Twizy bliver bygget i to versioner, en der kan køre 80 km i timen, og som en 45-knallert. Den sidste kan du kende på de manglende døre Bilanmeldelser - 1. apr. 2012 - kl. 11:12 Den sjoveste bil til 60.000 kr.

Tyvene havde leaset bilerne med falske identiteter, men de havde ikke været så udspekulerede, at de havde fået fjernet GPS'erne i alle bilerne. Det afslørede bilernes position på havnene.

Nyhedsbureauet Associated Press oplyser, at der er iværksat undersøgelser, men ingen endnu er anholdt.

Se flere bilklip på Ekstra Bladet TV

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere