TV: Se den nye Volvo V40

De første billeder og video af den nye Volvo V40 er blevet lækket online

Volvo V40 er en helt ny konstruktion, som skal konkurrere med Audi A3 og BMW 1-serie. Et panoramatag i glas bliver tydeligvis ekstraudstyr.
Volvo V40 er en helt ny konstruktion, som skal konkurrere med Audi A3 og BMW 1-serie. Et panoramatag i glas bliver tydeligvis ekstraudstyr.

De første billeder af den nye Volvo V40 er sluppet ud via en polsk Facebook-side.

Magazyn Motodziennik har fået adgang til billederne af bilen og har publiceret dem.

Den nye lille Volvo får tydeligt slægtskab med sine større brødre, og især den nyeste af dem: Volvo V60.

Volvo V40 vil som udgangspunkt være en femdørs hatchback fuldstændig som Audi A3 og BMW 1-serie, og forventes at få en startpris på omkring 300.000 kr.

Den nuværende model fås både som sedan og stationcar/hatchback, mens den nye Volvo V40 ifølge vores oplysninger udelukkende vil kunne fås som hatchback og dvs. 5 døre.

Den nye Volvo V40 vil officiel premiere på Geneve Motor Show den 6. marts.Hvis du vil have en brugt ...Hvis du vil have en brugt ...Vild Volvo banker FerrariVild Volvo banker Ferrari1 af 4 
2 af 4 V40 får et stort centralt anbragt speedometer og i øvrigt et instrumentbord, som minder end del om det, vi kender fra Volvo V60. V40 får samme sikkerhedudstyr som de større modeller. F.eks. et radar/kamerabaseret system, som kan nødbremse bilen ved både lav og høj fart
3 af 4 
4 af 4 Volvo V40 er en helt ny konstruktion, som skal konkurrere med Audi A3 og BMW 1-serie. Et panoramatag i glas bliver tydeligvis ekstraudstyr.
0 kommentarer
Vis kommentarer