Toårig kører sidelæns i Mustang

En toårig dreng viser de voksne, hvordan sådan en Mustang skal køres

Skal man nå at blive til noget, gælder det om at komme tidligt i gang. Det gælder i særdeleshed motorsport, hvor talenterne spirer og dyrkes fra en meget ung alder.

Drifting, hvor man kører sidelæns ind i svingene i høj fart, er normalt en disciplin, som kræver en vis modenhed chaufføren. Men at det ikke altid behøver være tilfældet, bliver bevist her, hvor drengen mestrer sin Mustang-kopi som en sand drifting-champ.

Om der er alvor bag ynglingens drifting-øvelser, ved vi ikke noget om. Men drengen styrer bilen rundt på keglebanen med den største selvfølgelighed. Og det virker heller ikke som om drengens kvindelige codriver er syndeligt påvirket af den dramastiske kørestil.

Bilnyheder - 2. maj. 2011 - kl. 16:25 Tænder smøg med modelbilBilnyheder - 7. apr. 2011 - kl. 12:45 TV: Verdens mærkeligste drift bilerDet var i denne Mercedes C63 AMG, at Mauro Calo i weekenden satte verdens rekorden i verdens længste drift. (Pressefoto) Bilnyheder - 22. jun. 2011 - kl. 09:05 To kilometer konstant hjulspind

0 kommentarer
Vis kommentarer