Teaterchef vil skaffe billig benzin

Iværksættere: Teaterdirektør håber, at han kan skaffe fede rabatter hjem til danske bilister

Fremover kan der være temmelig fede rabatter at hente. En ny rabattjeneste skal gøre benzinpriserne 50 øre billigere pr. liter.
Fremover kan der være temmelig fede rabatter at hente. En ny rabattjeneste skal gøre benzinpriserne 50 øre billigere pr. liter.

For nylig faldt teaterchef Finn Hviid Bredahl over hjemmesiden elrabatten.dk - og forbløffedes over hvor hurtigt rabatsitet fik tilmeldinger.

- I løbet af nul komma fem var der over 5.000 brugere tilmeldt sitet, og så var det jeg tænkte, at det samme måtte kunne gøres med brændstof til bilen, forklarer initiativtager Finn Hviid Bredahl til Ekstra Bladet.

Pointen med sitet er at få en fælles rabatordning hos et landsdækkende benzinselskab - og det selskab, som når hvervekampagnen er slut, kommer med det bedste tilbud får en aftale med rabatbenzin.dk.

Finn håber på at få 5.000 abonnenter hjem inden april måned. Og han regner med at det nok skal lykkes - især fordi det er gratis indtil aftalen med benzinselskabet er indgået.

Brug nettet til bilen

Findes ikke
-
Det kan virke lidt sært at der ikke findes noget tilsvarende tilbud, siger Finn Bredahl. Du findes godt nok indkøbsforeninger, som sikrer medlemmerne rabat, men ingen dedikerede sammenslutninger, der giver bilisterne rabat på benzin.

Finn Bredahl regner med at rabatten på benzinen eller dieslen kommer op på mindst 50 øre pr. liter:

- Jeg kender firmakunder der får 80 øre i rabat på diesel, så 50 øre burde være indenfor rækkevidde.

Når aftalen er i hus vil de enkelte medlemmer skulle betale 100 kr. om året til rabatbenzin.dk

500 foreløbige tilmeldinger
Succesen er dog endnu ikke i hus, siger Finn Bredahl.

- Vi er over 500 nu. Det er ikke ret mange, men det skal nok gå efterhånden som det glade budskab spreder sig.

Og man kan ifølge Finn Bredahl roligt tilmelde sig, fordi man først skal slippe de 100 kr., når der foreligger en konkret aftale og kunderne har modtaget et benzinkort.

Finn Bredahl forklarer, at man vil genforhandle rabatten en gang om året for at sikre den højest mulige rabat.

Til daglig er Finn Bredahl teaterchef på Himmerlands teater, så rabatsystemet har Finn Bredahl primært skabt, fordi han ikke kunne lade være. Finn Bredahl fik ideen, som han har færdigudviklet sammen med en ven i reklamebranchen.