Opdateret Partner og Berlingo

Peugeot præsenterer ny Partner Tepee og Partner Van

Udefra har Peugeot Partner Tepee fået en ny kølergrill, som giver bilen en mere personvognsagtigt udseende.
Udefra har Peugeot Partner Tepee fået en ny kølergrill, som giver bilen en mere personvognsagtigt udseende.

Den nye Peugeot Partner Tepee (personbilsudgaven) og Partner Van har fået en markant makeover. Udvendigt er Peugeots nye designstil blevet integreret og under motorhjelmen er den nyeste motorteknologi med til at give Partner en for sit segment lav CO2-udledning.

Den nye Partner Tepee og Partner Van er ifølge Peugeot blevet mere moderne at se på, har fået seneste generation af koncernens ret avancerede stop-start-system, som Peugeot kalder e-HDI.

Se også: Luksusudgave af Peugeot 208

Lav CO2-udledning er lavt for klassen med 125 gram CO2 pr. km. (123 gram for van-udgaven).

Rummeligheden er der ikke ændret på - Partner Tepee har en rummelighed og fleksibilitet blandt de bedste i klassen og Partner Van, som fås i to længder rummer hhv. 3,3 til 4,1 m3.

Den nye Partner Tepee har verdenspremiere på Genève Motor Show, og både Partner Tepee og Partner Van kommer på markedet i foråret 2012.

Se også: Trillingerne får nyt ansigt

Søsterbilen Citroen Berlingo har undergået et tilsvarende facelift.

Fronten på den nye udgave af bilen er mere hvælvet og er udstyret med en bredere kølergril og det nye logo. Lygterne har bevaret deres form, men rummer nu også blinklyset. Bilen kan leveres med LED-kørelys og tågeforlygter med svinglys, som betyder, at tågeforlygterne tænder og tilføjer en ekstra lyskegle, når bilen drejer.

1 af 3 
2 af 3 Citroën har haft stor succes med Berlingo. Siden introduktionen i 1996 er den som personbil solgt i 1,4 mio. eksemplarer, heraf over 21.000 herhjemme. Fronten på den nye udgave af bilen er mere hvælvet og er udstyret med en bredere kølergril og det nye logo. Lygterne har bevaret deres form, men rummer nu også blinklyset. Bilen kan leveres med LED-kørelys og tågeforlygter med svinglys, som betyder, at tågeforlygterne tænder og tilføjer en ekstra lyskegle, når bilen drejer. Citroën har haft stor succes med Berlingo. Siden introduktionen i 1996 er den som personbil solgt i 1,4 mio. eksemplarer, heraf over 21.000 herhjemme. Fronten på den nye udgave af bilen er mere hvælvet og er udstyret med en bredere kølergril og det nye logo. Lygterne har bevaret deres form, men rummer nu også blinklyset. Bilen kan leveres med LED-kørelys og tågeforlygter med svinglys, som betyder, at tågeforlygterne tænder og tilføjer en ekstra lyskegle, når bilen drejer.
3 af 3 Udefra har Peugeot Partner Tepee fået en ny kølergrill, som giver bilen en mere personvognsagtigt udseende.
0 kommentarer
Vis kommentarer