Syvsæders på tilbud

Chevrolet lancerer prisstærk variant af den 7-sæders Orlando

Familier med mange børn og normal indkomst har svært ved at købe en rummelig, moderne bil på grund det danske afgiftssystem, og må typisk rasle rundt i en gammel VW Sharan eller Ford Galaxy.

Derfor har Chevrolet fået en vis succes herhjemme med Orlando, der gør det muligt at få en 7-personers ny bil med tre års garanti fra 230.000 kr.

Orlando introduceres nu med 2-liters dieselmotor med 163 hk og 360 Nm ved 2.000 o/min. Den må trække op til 1.500 kg på krogen, og 6-trins aut. gear er standard. I introperioden leveres biler desuden med integreret navigation.

LÆS på Bil Magasinet: Kineser-Rolls er udsolgt

Fedt standardudstyr
Orlando 2,0 CDTI aut. leveres med klimaanlæg, 7 sæder, baksensorer, sædevarme, elruder for og bag, ratbetjent radio med USB, AUX og iPod funktion, tågeforlygter, læderrat, 16” eller 17” alufælge, afhængig af udstyrsversion, er også standard og det samme er tagbøjlebeslag

Klapper man de to bageste sæder ned i gulvet, er her 1.600 liter plads til bagage, og iIfølge Euro NCAP er Orlando en af de sikreste MPV'er på markedet. Introprisen er 315.000 kr.Test af Chevrolet OrlandoTest af Chevrolet Orlando0 kommentarer
Vis kommentarer