Familiebil banker Lamborghini og Ferrari

Her har du en Nissan Juke, som spiser supersportsvogne til morgenmad

Hele drivlinien er hentet fra GT-R, og det indbefatter blandt andet den 3,8-liters bi-turbo V6 motor på omkring 500 hk.
Hele drivlinien er hentet fra GT-R, og det indbefatter blandt andet den 3,8-liters bi-turbo V6 motor på omkring 500 hk.

Se klippet i HD

Nissan har brugt lang tid på at fortælle os om den hårdt-pumpede Juke R, men indtil har vi ikke anet om den duede til noget. Og for at demonstrere, at Juke R ikke er et får i ulveklæder, sætter Nissan bilen op mod en række hårdtpumpede supersportsvogne, som du kan se i dette indslag, som Nissan har optaget i forbindelse med udholdenheds-racet i Dubai - Dubai 24 Hour.

Om Nissan har pyntet på historien, ved vi ikke, men den voldsomme Juke, der fungerede som pacecar i Dubai 24 Hour, har i hvert fald fordel af at været bygget op som en rigtig racerbil og er dermed lettere end de tre supersportsvogne, den dyster imod.

Samtidig er banen kort - og korte biler som Nissan Juke har det pr. defintion bedre end store biler som Mercedes SLS. Meeeen - det ser ikke ud som om chaufførerne i de tre superbiler giver den gas sådan for alvor.1 af 2 Indvendig er midterkonsollen er det eneste, som har fået lov at overleve ombygningen, mens resten af interiøret bærer præg af et køretøj, som er skabt til racerbanen.
2 af 2 Hele drivlinien er hentet fra GT-R, og det indbefatter blandt andet den 3,8-liters bi-turbo V6 motor på omkring 500 hk.
0 kommentarer
Vis kommentarer