Annonce:
Annonce:

Marie Frank: Møgirriterende passager

Sangerinden Marie Frank kan drive sin mand til vanvid fra passagersædet

Passaten er praktisk, for der er plads til instrumenter, når Marie Frank skal ud og spille, og plads til barnesæder, barnevogne og alt det andet praktiske, der er brug for i en småbørnsfamilie. (Foto: Ole Frederiksen)
Passaten er praktisk, for der er plads til instrumenter, når Marie Frank skal ud og spille, og plads til barnesæder, barnevogne og alt det andet praktiske, der er brug for i en småbørnsfamilie. (Foto: Ole Frederiksen)
Annonce:
Følg Biler

Hun indrømmer det selv, sangerinden Marie Frank: Hun er en nerve, når hun sidder på passagersædet i bilen, og hendes mand er bag rattet.

– Jeg forstår ikke, hvordan jeg er blevet sådan, men pludselig kan jeg høre mig selv sige, at han skal huske at være opmærksom på cyklisterne, eller at han skal tage lidt af farten. Så snart ordene er røget ud af munden, kan jeg godt selv høre, hvor megairriterende jeg er. Men desværre tænker jeg altid først over det, når det er for sent. Når han allerede er blevet helt sammenbidt og irriteret på mig.

LÆS OGSÅ: Sange fra bilen

Annonce:

Måske hænger den dårlige vane sammen med, at Marie Frank har haft kørekort siden den dag, hun fyldte 18 år, mens hendes bedre halvdel ikke er helt så erfaren i trafikken. Han fik først sit kørekort, da Marie Frank forærede ham et i fødselsdagsgave.

Parallelparkerer
– Jeg er jo vokset op langt ude på landet, i Løvskjold mellem Viborg og Randers, og der skal man bare have en bil, så snart det kan lade sig gøre. Bilen er jo frihed. En mulighed for at komme ud og leve livet. Fordi jeg nærmest har haft kørekort hele mit liv, er jeg også en ret god bilist, der kan parallelparkere hvor som helst. Og som heller ikke har nogen problemer med tre-punktsvendinger. Mit eneste svage punkt er, at jeg lider af natteblindhed. Det er noget, der er kommet med alderen.

– Før jeg blev mor, havde jeg en Toyota Previa på gule plader. Den var genial, når jeg skulle ud at spille, for der var lige plads til en madras bag i, så jeg altid kunne overnatte, hvis jeg var for træt til køreturen hjem.

Sværger til brugte
Da hun for fire år siden blev mor for første gang, holdt det imidlertid ikke længere med en bil på gule plader.

Annonce:

– Så købte vi en gammel Folkevogn Passat stationcar, som jeg tror er fra 1990'erne. Også den er jeg glad for, fordi der både er plads til instrumenter, når vi skal ud og spille, og plads til barnesæder, barnevogne og alt det andet praktiske, der er brug for i en småbørnsfamilie.

LÆS OGSÅ: Jeg kørte galt med 200 i timen

Nu skal sangerinden snart være mor igen, og så er hun ikke sikker på, at Passaten er stor nok længere.

– Men nu ser vi lige tiden an. Hvis vi skal have en anden bil, bliver det helt sikkert endnu en brugt model. For selv om jeg altid har været dybt afhængig af idéen om, at have en bil, så har jeg ingen krav om, at det skal være en spritny luksusmodel. Tværtimod, så længe den fungerer, og jeg kommer frem til mit bestemmelsessted, så er jeg glad og fro.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: