Da det gik galt for Michele Bellaiche

'Go' aften Danmark's Michele Bellaiche gav sin mand skylden for uheld

Michele Bellaiche har nu fået sin bule rettet ud efter, at hun kørte ind i en anden bil med sin helt nye Toyota Avensis. (Foto: Jens Dige)
Michele Bellaiche har nu fået sin bule rettet ud efter, at hun kørte ind i en anden bil med sin helt nye Toyota Avensis. (Foto: Jens Dige)

Michele Bellaiche havde lige sagt ja til at medvirke i Ekstra Bladet Biler med sin spritnye Toyota Avensis, da alt gik galt.

– Det var bare sådan en rigtig møg-mandag. Jeg var på vej hjem fra arbejde, da min mand ringede mig op og sagde, at jeg godt måtte skynde mig lidt at komme hjem. Det måtte jeg gerne, for jeg bruger selvfølgelig ikke min håndholdte telefon i bilen. Alligevel gik det galt, fortæller tv-værten.

LÆS OGSÅ: Trist at Lada lukker, mener TV-vært

Idet hun skulle trykke på den røde knap for at afslutte samtalen, skulle hun samtidig dreje til højre i et sving.

Bang!
– Heldigvis kørte jeg meget langsomt, måske ti kilometer, men ikke desto mindre gik det galt, da bilen foran mig bremsede brat op. Bang! sagde det, og jeg var knaldet op i hans anhængerkrog med en kæmpestor bule i min spritnye bil til følge.

For at gøre ondt værre ringede Michele Bellaiche i frustration til sin mand og prøvede at skyde skylden på ham.

LÆS OGSÅ: Mayianne Dinesen vil ha' en englænder

– Hvis ikke du havde sagt, at jeg skulle skynde mig hjem, var det her aldrig sket, fik jeg vist sagt. Og det var jo rigtig smart, for selvfølgelig er det ikke hans skyld, og så fik jeg lige sikret, at stemningen var alt andet end i top, da jeg kom hjem ...

Faktisk har Michele Bellaiche siden gjort sig flere overvejelser om, hvorfor hun og den nye bil skulle lide en så uretfærdig skæbne.

Overtroisk
– Er det ikke underligt, at det sker samme dag, som jeg har sagt ja til at medvirke i en artikel om min bil? Og kun et par dage efter, at jeg har talt grimt om anhængerkroge, hvorefter jeg brager ind i netop sådan en? Nogle gange kan jeg godt blive lidt hybris/nemesis-agtig og få den tanke, at det er skæbnen, der spiller ind, siger tv-værten og griner.

– Men den triste sandhed er desværre, at uheldet alene var min skyld, fordi jeg ikke holdt afstand nok i svinget. Agh! Altså.

LÆS OGSÅ: Mercer'en røg da Felix Smith blev far

Nu var hun ellers lige så glad for sin Avensis – den første Toyota, hun nogensinde har haft.

– Jeg har en veninde, som tre gange om ugen tager turen fra Jylland til Sjælland i en gammel bil, der har kørt 270.000 kilometer. Da hun sagde, at der aldrig var nogen problemer med bilen, spurgte jeg, hvilket mærke det var – og det var en Toyota. Så derfor tænkte jeg, at det var et mærke, vi skulle prøve.